معاون آموزش و پژوهش سازمان پدافند غیرعامل کشور تاکید کرد:

ضرورت تعامل و همکاری سازمان پدافند غیرعامل با مراکز دانشگاهی استان ها

ایسنا/اردبیل معاون آموزش و پژوهش سازمان پدافند غیرعامل کشور به ضرورت تعامل و همکاری سازمان پدافند غیرعامل با مراکز دانشگاهی استان ها تاکید کرد.

رضا کلهر شامگاه 11 آبان در نشست شورای پدافند غیرعامل دانشگاه های استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه پدافند غیرعامل به دنبال صیانت از ما است، گفت: پدافند غیرعامل تنها موضوعی است که در سطح حاکمیتی هیچگونه جنبه سیاسی ندارد.

وی پدافند غیرعامل را علم اقتدارآفرین دانست و افزود: امروز سازمان پدافند غیرعامل کشور نیازمند یاری دانشگاهیان است تا فعالیت های خود را به صورت علمی پیش ببرد.

معاون آموزش و پژوهش سازمان پدافند غیرعامل کشور دانشگاه را محل تولید فکر و محتوا برای این سازمان دانست و ادامه داد: با توجه به رویکرد مثبتی که در دانشگاه های اردبیل نسبت به حوزه پدافند غیرعامل وجود دارد، انتظار می رود 10 درصد موضوعات پایان نامه ها و رساله های کارشناسی ارشد و دکتری به این حوزه اختصاص یابد.

وی با اشاره به تهدیدات حوزه علم و فناوری از منظر پدافند غیرعامل، اضافه کرد: سرعت بالا و رشد روزافزون اعمال تهدیدات مبتنی بر علم و فناوری از سوی دشمن، تسلط دشمن بر جریان علم و فناوری، ورود بی قید و شرط علم و فناوری تهدیدزا به داخل کشور، زمینه سازی در جهت فرار مغزها و خروج نخبگان و دانشمندان از کشور و مالکیت سامانه ها، امکانات و تجهیزات حوزه علم و فناوری از سوی دشمن از جمله این موارد هستند.

معاون آموزش و پژوهش سازمان پدافند غیرعامل کشور، شناخت ماهیت فناوری با رویکرد پیش بینانه در جهت عدم غافلگیری، بهره گیری حداکثری از مزایای علم و فناوری، اتخاذ رویکرد مناسب در جهت بهره برداری امن از علم و فناوری و جلوگیری از تسلّط و اشراف دشمن بر جریان فناوری را هدف کلان پدافند غیرعامل در علم و فناوری عنوان کرد.

وی همچنین طراحی و پیاده سازی نظام جامع مدیریت دانش کشور، طراحی و پیاده سازی نظام صیانت از نخبگان، پیاده سازی دستورالعمل کاهش و مدیریت تهدیدات درون زا، طراحی و پیاده سازی نظام نظارت بر شرکت، سرمایه گذاری در راستای تأسیس و توسعه شرکت های دانش بنیان جهت تأمین تجهیزات بومی مورد نیاز و راه اندازی رصدخانه تهدیدات علم و فناوری را برنامه های راهبردی پدافند غیرعامل در حوزه علم و فناوری دانست.

انتهای پیام

نظرات

captcha