اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
اکبر ایرانی در سوگ فرزین غفوری نوشت: «فرزین غفوری نخبه ای سختکوش بود و با این که تازه گام به میان سالی نهاده بود، کارهای درخشانی کرده بود و کارنامۀ پرباری داشت.
به گزارش ایسنا، اکبر ایرانی، مدیر عامل مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب در پی درگذشت فرزین غفوری، نویسنده ، پژوهشگر و عضو هیئت علمی فرهنگستان زبان و ادب فارسی در پیامی که به رسم خط خودش منتشر می شود،نوشت: «نا گذرانِ دل است نوبت غم داشتن
امروز با دریافت خبر درگذشت ناگهانی دوست دانشمند، پژوهشگر کوشا و ادیب دردآشنا و شاهنامه پژوه نکته سنج دکتر فرزین غفوری، بهت و اندوهی عمیق به جانم نشست و آه کشیدم و دریغ گفتم.
«اگر مرگ داد است بیداد چیست؟» زمانی زنده یاد ابوالفضل خطیبی شاهنامه پژوه فقید این بیت را در آیین یادبود دکتر اکبر نحوی که در فرهنگستان زبان و ادب فارسی برپا شد، موضوع سخنش قرار داد و داد سخن داد.
غافل از این که او نیز در پی نحوی روان خواهد شد و غفوری نیز در قفای او سپری. شگفتا که هر سه در شاهنامه پژوهی یلی بودند بی همتا. جز نغمۀ تسلیم و رضا چه می توان سرود که دست اجل بی رحم است و حضورش نابهنگام است و برای یاران غافلگیرکننده.
فرزین غفوری نخبه ای سختکوش بود و با این که تازه گام به میان سالی نهاده بود، کارهای درخشانی کرده بود و کارنامۀ پرباری داشت. او رتبۀ نخست آزمون دکتری دانشگاه تهران در رشتۀ تاریخ ایران باستان در سال 89 را احراز و در سال 94 از پایان نامۀ خود با عنوان سنجش منابع تاریخی شاهنامه فردوسی دربارۀ پادشاهی خسرو انوشیروان با نمرۀ عالی دفاع کرد.
در سال 95 پایان نامۀ او در ششمین دورۀ جایزۀ استاد دکتر فتح الله مجتبایی برگزیده شد. افتخار انتشار این اثر پژوهشی در سال97 نصیب میراث مکتوب گردید. آذرماه همان سال این اثر برگزیدۀ پانزدهمین جشنوارۀ پژوهش فرهنگی سال شد. سال 98 نیز کتاب سنجش منابع شاهنامه برگزیدۀ قلم زرین انجمن قلم ایران و لوح سپاس دریافت کرد.
فرزین غفوری بحق در فرهنگستان زبان و ادب فارسی جایگاه خوبی پیدا کرد. در گروه واژه گزینی به کار مشغول و سپس به عضویت در کارگروه بازنگری دستور خط فارسی درآمد. نظریه پرداز بود و ذهنی پویا داشت. مقاله ای نوشت دربارۀ «طبقه بندی الفبای فارسی براساس ساختار نوشتاری» که مورد توجه صاحب نظران قرار گرفت. اهل درد بود و نسبت به رویدادهای روزگارش بی تفاوت نبود. او برای کمک به میراث مکتوب از هیچ اندیشه و عملی دریغ نداشت و نگران اوضاع مؤسسه بود. طرحی نوشت که چگونه از دوستداران میراث مکتوب حق عضویت گرفته شود و از راه لطف با اینکه خود مستعنی نبود، نامه داد و از حق التألیفش گذشت. اما صد افسوس و دریغ که زود پر کشید در آشیانۀ ابد سکنا گزید و ما ماندیم مات و مبهوت ازین داستان شگفت خلقت!
و به قول ابوسعید:
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من
وین حرف معما نه تو خوانی و نه من
فرزین غفوری جزء معدود محققان نکته سنج شاهنامه بود و آینده ای درخشان پیش رو داشت.
فقدان او صدمه ای سهمگین به قلمرو مطالعات شاهنامه پژوهی بود. خدایش بیامرزاد و او را غریق رحمت بی کران خود کناد. اینجانب این اندوه بزرگ را به خانوادۀ داغدار و جامعۀ ادبی و دوستان و همکارانش در فرهنگستان زبان و ادب فارسی تسلیت می گویم و برای بازماندگان آرزوی صبر و شکیبایی دارم.»
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}