اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
فولاد مبارکه موفق به کسب نشان شش ستاره جایزه بین المللی IBPC از طریق طراحی و پیاده سازی سیستم یکپارچه مدیریت اقدامات تحولی شد.
حضور در ارزیابی های بین المللی فرصتی برای تبادل تجربیات و شناسایی فرصت های بهبود
محمد ناظمی هرندی، معاون تکنولوژی فولاد مبارکه، با اشاره به کسب نشان شش ستاره توسط فولاد مبارکه در جایزه بین المللی IBPC گفت: شرکت در رقابت های بین المللی نه تنها فرصتی برای ارزیابی توانمندی های یک سازمان، بلکه ابزاری کلیدی برای رشد، نوآوری و ارتقای عملکرد آن به شمار می رود. حضور در این رقابت ها به معنای دریافت بازخورد و ارزیابی از سوی داورانی است که تخصص و تجربه بین المللی دارند و این امر به ما کمک می کند فرصت های بهبود ارزشمندی را شناسایی کنیم.
وی با اشاره به اینکه این رقابت ها فضایی برای تبادل تجارب موفق با سایر شرکت ها و سازمان های پیشرو ایجاد می کند گفت: این اشتراک گذاری دانش می تواند الهام بخش نوآوری های جدید برای ما باشد و به ما کمک کند با بهره گیری از تجارب دیگران خود را ارتقا دهیم.
ناظمی هرندی افزود: کسب موفقیت در این رقابت ها ما را به عنوان یک سازمان پیشرو و نوآور در سطح بین المللی معرفی می کند. همچنین این موفقیت ها باعث افزایش انگیزه در میان کارکنان سازمان می شود و به آن ها خودباوری و انرژی لازم را می دهد تا همواره در مسیر ارائه بهترین راهکارها و بهبود فرایندها تلاش کنند.
طراحی و پیاده سازی سیستم یکپارچه مدیریت اقدامات تحولی برای اولین بار در کشور
مژده میرعنایت، رئیس نظام های تحول و مشارکت نیز در این زمینه گفت: ایده نظام مدیریت اقدامات تحولی از آنجا شکل گرفت که تعدد نظام ها و سیستم های مختلف در سازمان لزوم طراحی رویکردی که بتواند یکپارچگی و نظام مندی را به ویژه در حوزه اجرای پروژه ها و اقدامات تحولی ارتقا دهد، بیش ازپیش نمایان ساخته و این مورد یکی از خواسته های اصلی و مهم همکاران ما در سازمان بود.
وی افزود: کارگروهی متشکل از همکاران و نمایندگان نظام های مختلف (پیشنهادها، اهداف و استراتژی، ممیزی سیستم های مدیریت، پشتیبانی فنی مشتریان و...) در سال 98 تشکیل و پس از طراحی اولیه و با کمک واحد IT سیستم مدیریت اقدام در سال 1400 به بهره برداری کامل رسید.
میرعنایت درباره سیستم یکپارچه مدیریت اقدامات تحولی گفت: این الگو برای اولین بار در کشور طراحی و پیاده سازی شده و نوآورانه بودن این ایده و پیاده سازی موفق آن توجه داوران را در این دوره از رقابت های جایزه IBPC جلب کرد و موفق شدیم برای اولین بار نشان شش ستاره این جایزه را به دست آوریم.
سیستم مدیریت اقدامات تحولی در واقع منشأ شناسایی اقدامات تحول سازمانی است
نگین السادات میرهادیان، کارشناس نظام های تحول و مشارکت نیز در این خصوص گفت: سیستم مدیریت اقدامات تحولی در حال حاضر شامل نظام های اهداف و استراتژی ها، پیشنهادها، مدیریت دانش، ممیزی استانداردهای مدیریتی و... است که در واقع منشأ شناسایی اقدامات تحول سازمانی به شمار می آید و سالانه حدود 100 هزار پیشنهاد، 2 هزار پروژه تحول و 50 هزار اقدام جاری توسط این سیستم مدیریت می شود.
وی افزود: تعداد کاربران این سیستم روزانه به هزار کاربر می رسد و در سال جاری کارنامه تحول کمیته های تحول و کارنامه بهبود و تحول فردی به سیستم اضافه شده است. امیدواریم تا پایان سال جاری کارنامه بهره وری کارکنان نیز از طریق این سیستم در اختیار همکاران قرار بگیرد.
گفتنی است جایزه IBPC یک رقابت بین المللی به منظور شناسایی، به اشتراک گذاری و تشویق بهترین رویکردهای سازمانی شرکت هاست. این رویکردها در حوزه مدیریت، بهره وری، نوآوری، کیفیت، خدمات مشتری، پایداری و یا دیگر حوزه های کسب وکار و عملکرد سازمانی است.
برندگان این جایزه به دلیل نوآوری و تأثیر مثبت شیوه های پیشنهادی خود در بهبود سازمانی و بهره وری انتخاب و به عنوان الگوهایی برای دیگر سازمان ها مطرح می شوند. مراحل حضور در این جایزه شامل چندین بخش است که به منظور اطمینان از شناسایی و ارزیابی بهترین رویکردها (Best Practice) در سازمان ها و شرکت ها طراحی شده است.
این جایزه از جوایز معتبر بین المللی است که زیر نظر شبکه جهانی بهینه کاوی (GBN)، انجمن بهبود تجارب برتر (BPIR) و مرکز تحقیقات تعالی سازمانی کشور نیوزلند برگزار می شود. بنیاد مدیریت کیفیت اروپا (EFQM) و سازمان کیفیت آسیا و اقیانوسیه (APQO) از حامیان این جایزه هستند.
{{name}}
{{content}}