ویراژ با طعم خون

به گزارش خبرنگار ایرنا، مازندران به عنوان دومین استان پرتردد کشور دارای 10 هزار و 700 کیلومتر راه اصلی و فرعی است که نزدیک به 400 کیلومتر آن جاده های کوهستانی است، این استان حدود سه درصد از کل راه های کشور را دارا است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مازندران به عنوان دومین استان پرتردد کشور دارای 10 هزار و 700 کیلومتر راه اصلی و فرعی است که نزدیک به 400 کیلومتر آن جاده های کوهستانی است، این استان حدود سه درصد از کل راه های کشور را دارا است.

راه و جاده برخوردار از حداقل استانداردها به عنوان مهمترین زیرساخت پیش نیاز دستیابی به امکانات در تمام ابعاد و زمینه های مختلف و به عبارتی توسعه هر منطقه محسوب می شود که این شرایط به باور صاحبنظران در استان چندان چنگی به دل نمی زند.

آمارها نشان می دهد فقط در 6 ماهه نخست امسال 286 نفر در حوادث رانندگی جان باختند و بیشتر از هفت هزار نفر مصدوم شدند و داستان دنباله دار قربانی دادن در راه های مازندران همچنان ادامه دارد.

از جمله نقاط حادثه خیز و جاده های این استان که همواره حوادث خونبار آن با کشته و زخمی های متعدد و تقریباً هر هفته تیتر اول رسانه های استانی و ملی است، محورهای شرق مازندران شامل شهرستان های نکا، بهشهر و گلوگاه است که همواره در خط مقدم فوت و مصدومیت براثر تصادفات رانندگی است.

جاده هایی که به دلیل مخاطراتشان و آمار مرگ و میر در میان اهالی و مردم آن دیار، از آن به "جاده های مرگ" یاد می شود. جاده هایی که هر ماه تعداد قابل توجهی تصادف را که بعضاً منجر به فوت و جراحت های دائمی مردم می شود در کارنامه خود ثبت می کند.

این محور علاوه بر تردد بین شهری شهروندان مازندرانی محل گذر مسافرانی است که قصد سفر به استان های شرقی کشور از جمله خراسان رضوی را دارند است که نبود زیرساخت های ایمنی لازم از جمله روشنایی را می توان از جمله مواردی دانست که باعث شده تا همواره در این جاده شاهد حوادث خونین رانندگی باشیم.

از جمله این حوادث گزارش امروز جمعیت هلال احمر مازندران به عنوان یکی از نهادهای خدمات رسان در زمان وقوع حوادث در خصوص تصادف منجر به مصدومیت پنج نفر در همین محور است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر مازندران اعلام کرد که گزارشی مبنی بر تصادف 2 دستگاه خودرو سواری پژو 206 با ریو در جاده بهشهر به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان اعلام شد.

غلامعلی فخاری افزود: بلافاصله نجاتگران پایگاه امداد به محل حادثه اعزام شدند؛ پس از رسیدن و ارزیابی مشخص شد؛ این حادثه پنج مصدوم دارد و پس از انجام اقدامات کمک های اولیه و پیش بیمارستانی برای سرنشینان خودروها، یک مصدوم را به مرکز درمانی انتقال دادند.

پزشکی قانونی مازندران اعلام کرد که طی 6 ماهه امسال 286 نفر در حوادث رانندگی استان جان خود را از دست دادند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته 15 درصد کاهش داشت.

بر اساس آمار، 234 نفر از تلفات تصادفات 6 ماهه امسال را مردان و ما بقی را نیز زنان تشکیل داده اند.

بنا براین گزارش بیشترین تلفات حوادث رانندگی به ترتیب در شهرستان های آمل با 39 نفر، ساری و بابل هر کدام با 38 فوتی و کمترین شهرستان نیز گلوگاه و عباس آباد هر کدام با 2 فوتی گزارش شده است.

از مجموع جانباختگان حوادث رانندگی امسال در مازندران 219 نفر در حوادث برون شهری و راه روستایی و 67 نفر در حوادث درون شهری گزارش شده است.

پزشکی قانونی مازندران تعداد مصدومان ناشی از تصادف در این مدت را هفت هزار و 166 نفر اعلام کرد که این رقم نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته یک درصد کاهش را نشان می دهد.

نظرات

captcha