اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ساوه -مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: 3هزار هکتار از باغات انار ساوه به دلیل گرما و کم آبی دچار چالش شده اند.
اصغر زارعی در گفت وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: ایران با 96 هزار هکتار و تولید یک میلیون و 200 هزارتن انار، رتبه سوم را پس از چین و هند به خود اختصاص داده است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی، سطح زیر کشت باغات انار این استان را 11 هزار هکتار با تولید 170 هزار تن اعلام کرد و افزود: انار استان مرکزی به لحاظ سطح و عملکرد سال گذشته رتبه دوم را کسب کرد از این رو برگزاری جشنواره انار ضروری است.
وی ادامه داد: سال گذشته 37 هزار تن محصولات انار با اعتبار 17 میلیون دلار از این استان صادرات انجام شد که امید است این جشنواره فرصت مناسبی برای افزایش صادرات و درآمد زایی باغداران این خطه باشد.
زارعی افزود: بر اساس نظر کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی، جشنواره انار سال گذشته یکی از فاخرترین جشنواره ها بوده و اثر گذاری بالایی هم برای کشور هم شهرستان داشته است.
میزان صادرات افزایش یابد
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: متأسفانه امسال بسیاری از باغداران ساوه مجبور شدند از آب سد ساوه استفاده کنند و به همین دلیل به مشکلات کم آبی و گرما حدود 3 هزار هکتار از باغات شهرستان دچار چالش شدند و باغداران نیز به لحاظ درآمد نیز با مشکل مواجه شدند.
زارعی استفاده از روش های نوین آبیاری سایبان توری برای پوشش دهی باغات انار را گامی مهم در راستای افزایش بازدهی و درآمد زایی باغداران انار اعلام کرد و گفت: استفاده از شید علاوه بر جلوگیری از آفتاب سوختگی باغات ،30 درصد صرفه جویی آب را به همراه دارد.
وی ادامه داد: انار ساوه به عنوان محصولی ارگانیک و عاری از سم شناخته شده و همین اقدام سبب شده آوازه جهانی داشته باشد و قابل مقایسه با هیچ اناری نباشد اما متأسفانه کشاورزان به تازگی از سهم استفاده می کنند و این مسأله آفاتی برای این محصول و کم رنگ شدن آوازه آن خواهد بود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: عملکرد در واحد سطح یکی از آیتم های ما در بحث انار است که انتظار می رود باغداران با مدیریت صحیح باغات، عملکرد در واحد سطح را افزایش دهند.
زارعی گفت: باغداران نمونه سال گذشته 100 تن تولید داشتند اما به طور معمول متوسط تولید باغات 15 تن است که نه برای باغدار صرفه اقتصادی داشته و از نظر ما هم قابل قبول نیست.
{{name}}
{{content}}