اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
تبریز-مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: منابع داخلی و اعتبارات بودجه ای چالش های درمان و بهداشت را رفع نمی کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، علی جعفریان روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، افزود: رقم کسری بودجه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بسیار قابل توجه است و باید در این خصوص شخص رئیس جمهوری که سابقه و تخصص لازم و کافی در این حوزه را دارد، وارد عمل شده و اتخاذ تصمیم کند.
وی با بیان اینکه با منابع داخلی و اعتبارات بودجه ای نمی توان مشکلات و چالش های حوزه بهداشت و درمان کشور را حل و فصل کرد، گفت: متأسفانه در نظام بودجه ریزی و در بخش تعرفه های مربوط به وزارتخانه، نرخ تورم سالانه به درستی دیده نمی شود و همین امر منجر به بروز کسری بودجه و ایجاد مشکلات عدیده مالی می شود.
جعفریان یکی از آسیب های مهم کسری بودجه را کاهش اعتبارات عمرانی دانست و اظهار کرد: با توجه به معوقه های عدیده در نظام سلامت، پرداخت حق و حقوق کارکنان در اولویت قرار دارد و همین امر موجب می شود از میزان و حجم اعتبارات عمرانی کاسته شود.
وی بهترین و مهمترین راهکار در شرایط کنونی را بهره مندی از ظرفیت بسیار مهم خیران سلامت عنوان و اضافه کرد: برای توسعه فیزیکی حوزه بهداشت و سلامت و ساخت مراکز درمانی و بهداشتی چاره ای جز بهره مندی از توان خیران نداریم که نمونه موفق این موضوع را در آذربایجان شرقی شاهدیم.
جعفریان یکی از رسالت های اصلی نظام سلامت را ارائه خدمات کیفی به مشتریان عنوان کرد و با تاکید بر اینکه بدون منابع مالی دستیابی به این هدف مشکل است، ادامه داد: توقع ارائه خدمات عادلانه برای احاد جامعه جز از طریق مساعدت های خیرین سلامت ممکن نیست.
وی نقش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نظام سلامت کشور را تنها 25 درصد اعلام کرد و در عین حال یادآور شد: برای 75 درصد بقیه نیز این مجموعه پاسخگو است و باید تمام دستگاه ها و نهادهای اجرایی و خدماتی در کنار وزارتخانه باشند.
جعفریان مانع زدایی، تسهیل گری و جهت دهی را مهمترین و محوری ترین کارکرد مدیریت ها در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد و افزود: رؤسای دانشگاه های علوم پزشکی باید در این مسیر گام های اساسی بردارند.
وی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان دانشگاه های تیپ یک کشوری با افزون بر 600 نفر هیأت علمی و بیش از 10 هزار نفر دانشجو یاد کرد که در کل کشور یکی از مهمترین مراکز علمی، پژوهشی و تحقیقاتی در علوم پزشکی به شمار می رود.
جعفریان برخورداری از تعداد 29 بیمارستان و بیش از پنج هزار تخت را از ظرفیت های بالای دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیان کرد و گفت: در این میان ضریب پرستار به تخت بیمارستانی در آذربایجان شرقی بسیار پایین تر است.
وی از عقب افتادگی وزارت بهداشت در تأمین و پرداخت معوقه های پرستاران خبر داد و افزود: با وجود تلاش های وزیر و پرداخت بخش مهمی از معوقه ها، هنوز عقب ماندگی در این زمینه وجود دارد.
{{name}}
{{content}}