معاون دادگستری کرمانشاه:

طرح «قاضی در مدرسه» بدنبال افزایش دانش حقوقی دانش آموزان است

ایسنا/کرمانشاه معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمانشاه گفت: طرح «قاضی در مدرسه» با هدف افزایش دانش حقوقی دانش آموزان و آشنایی آنها با حقوق خود و دیگران در مدارس اجرا می شود.

نیکزاد عباسی، امروز (ششم آبان) در گردهمایی مربیان پرورشی و مشاوران مدارس کرمانشاه در راستای اجرای طرح «قاضی در مدرسه»، با بیان اینکه طرح «قاضی در مدرسه» با مشارکت دادگستری و آموزش و پرورش در استان اجرا می شود، گفت: انتظار می رود با اجرایی شدن این طرح دانش آموزان در مسیر تربیت تمام ساحتی قرار گرفته و بیش از پیش با قانون و قانون مداری آشنا شوند.

عباسی با بیان اینکه در این طرح دانش آموزان با قوانین حقوقی آشنا خواهند شد، تاکید کرد: دانش آموزان قوانین را نمی دانند، لذا نیاز است تا برای آنها نشست های آموزشی برگزار شود تا با افزایش دانش حقوقی خود مفهوم قانون مداری را دریابند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمانشاه با بیان اینکه افراد در سنین دانش آموزی که سنین نوجوانی و جوانی است هیجانات فردی بیشتری دارند، گفت: اگر بتوانیم افراد را از سنین دانش آموزی با حق و حقوق خودشان و دیگران آشنا کنیم، گام مهمی در مقابله با پیشگیری از بروز جرم و آسیب های اجتماعی برداشته ایم.

عباسی با بیان اینکه طرح «قاضی در مدرسه» با هدف آشنایی دانش آموزان با عواقب ارتکاب جرم، ارتقاء سطح سواد حقوقی دانش آموزان و افزایش آگاهی آنها نسبت به حقوق خود و دیگران در مدارس اجرا می شود، از دانش آموزان خواست تا کلاس های پیش بینی شده در این طرح را جدی بگیرند و در آنها شرکت کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه بررسی آمارها در محاکم قضایی کشور نشان داده یکی از دلایل اصلی گرایش افراد به بزه کاری ریشه در عدم آگاهی و ناآشنایی آنها با قوانین دارد، تاکید کرد: اگر سطح آگاهی افراد جامعه را در مورد قوانین و حق و حقوق خودشان و دیگران بالا ببریم، میزان بزه کاری و بزه دیدگی در جامعه کاهش پیدا خواهد کرد.

عباسی در ادامه با بیان اینکه باید استعداد بزه دیدگی را هم در افراد پایین بیاوریم، گفت: باید افراد را بگونه ای آموزش بدهیم تا در مواقع بحرانی بتوانند خشم طرف مقابل خود را کنترل کرده و خودشان را از مهلکه نجات بدهند.

وی تاکید کرد: متاسفانه در شرایط کنونی اکثر افراد جامعه مهارت کنترل خشم طرف مقابل خود را ندارند و اگر فردی آنها را تهدید کند، بجای اینکه او را به آرامش دعوت کنند، بیشتر به خشم او دامن می زنند و با گفتن جملاتی مثل اینکه «جرات نداری تهدیدت را عملی کنی» درجه خشم او را بالاتر می برند.

عباسی در ادامه با اشاره به تاثیرپذیری زیاد دانش آموزان از فضای مجازی، گفت: این فضا می تواند دانش آموزان را در معرض آسیب های اجتماعی زیادی قرار دهد، لذا برای پیشگیری از آسیب های آن باید دانش آموزان را آموزش بدهیم.

انتهای پیام

نظرات

captcha