اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
در گذشته، اوتیسم به خوبی درک نشده بود، که منجر به فرضیات نادرستی در مورد علل و درمان آن می شد. برای مثال، نظریه های اولیه به اشتباه تربیت بد والدین یا آسیب های عاطفی را برای اوتیسم مقصر می دانستند.
به گزارش ایسنا، اوتیسم در نمود بیرونی خود بسیار متفاوت است، که اغلب با اختلال عصبی تکوینی با وجود مشکلات جدی در تعاملات اجتماعی و ارتباطات کلامی و غیرکلامی و وجود رفتارهای تکراری و علایق محدود فرد شناسایی می شود. اطلاعات غلط قابل توجه شامل این باور غلط است که واکسن ها باعث اوتیسم می شوند. این افسانه در سال 1998 توسط دکتر اندرو ویکفیلد آغاز شد، که مطالعه بی اعتبار او به اشتباه واکسن MMR( سرخک، اوریون و سرخجه) را با اوتیسم مرتبط کرد. واکسیناسیون برای سلامت کودکان، محافظت در برابر بیماری های جدی و جلوگیری از شیوع بیماری بسیار مهم است.
اوتیسم یک اختلال طیفی است، به این معنی که در هر فردی به طور متفاوتی بروز می کند و این دامنه درک پیرامون این بیماری را محدود می کند. طیف وسیعی از رفتارها، توانایی ها و چالش های مرتبط با اوتیسم اغلب باعث سردرگمی می شود و تشخیص اینکه این بیماری به روش های منحصربه فردی بر افراد تأثیر می گذارد را دشوار می سازد. به دلیل عوامل متعددی از جمله آگاهی محدود، باورهای منسوخ شده و پیچیدگی این بیماری، مقدار قابل توجهی اطلاعات غلط و افسانه ها در مورد اوتیسم وجود دارد.
در گذشته، اوتیسم به خوبی درک نشده بود، که منجر به فرضیات نادرستی در مورد علل و درمان آن می شد. برای مثال، نظریه های اولیه به اشتباه تربیت بد والدین یا آسیب های عاطفی را برای اوتیسم مقصر می دانستند، که به انگ و سرزنش نادرست منتهی می شد.
علیرغم پیشرفت های پژوهشی، این ایده های منسوخ گاه هنوز پابرجا هستند. یک افسانه رایج در مورد اوتیسم بسیاری از والدین را از واکسینه کردن نوزادان خود منصرف کرده است. این افسانه والدین را وادار می کند که باور کنند اوتیسم به دلیل واکسیناسیون ایجاد می شود. این افسانه از گروهی از محققان نشات می گیرد.
در سال 1998، گروهی از محققان بریتانیایی اظهار داشتند که واکسن سرخک، اوریون، سرخجه (MMR) باعث اوتیسم می شود. شورای پزشکی عمومی انگلستان این مقاله را کنار گذاشت، اما در آن زمان نگرانی و بحث در سراسر جهان برانگیخته شده بود. در نهایت مجله ای که این مطالعه را منتشر کرد آن را پس گرفت و چندین مطالعه که پس از انتشار یافته های این مطالعه دنبال شد، هیچ دلیل علمی برای اثبات اینکه واکسن ها باعث اوتیسم می شوند، پیدا نکردند.
محقق مورد نظر دکتر اندرو ویکفیلد بود. یک مقاله تحقیقاتی توضیح می دهد: در ابتدا، وی گزارش داد که ویروس سرخک مسئول ضایعات روده بزرگ است که در بیماری کرون مشاهده می شود. اگرچه این نظریه خیلی سریع رد شد، اما ویکفیلد تحت تأثیر مواردی قرار گرفت که در آن کودکان ظاهراً در حال رشد طبیعی، اندکی پس از تجویز واکسن سه گانه MMR علائم اوتیسم را نشان می دادند. علیرغم اشتباه قبلی خود با بیماری کرون، او این فرضیه را مطرح کرد که ویروس سرخک باعث ایجاد ضایعات التهابی در روده بزرگ شده و نفوذپذیری روده بزرگ را مختل کرده است که از طریق آن پروتئین های نوروتوکسیک به جریان خون و مغز می رسند و در نتیجه باعث اوتیسم می شوند.
چرا واکسیناسیون برای کودکان مهم است و والدین نباید از آن غافل شوند؟
واکسیناسیون برای کودکان بسیار مهم است زیرا از آنها در برابر سایر بیماری های جدی مانند سرخک، فلج اطفال و سیاه سرفه محافظت می کند. واکسن، سیستم ایمنی را در بچه ها تقویت می کند و آنها را قادر می سازد عفونت را دفع کنند.
بنابراین، ایمن سازی نه تنها از سلامت کودکان بلکه از کل جامعه محافظت می کند. واکسیناسیون، افراد آسیب پذیر یا کسانی که مکانیسم دفاعی کافی ندارند، مانند نوزادان و افراد مسن، را از ابتلا به بیماری مصون می سازد. با این وجود، این دیدگاه غلط در مورد واکسیناسیون، احتمال شیوع بیماری را در بین کودکان افزایش می دهد و آنها را در معرض بیماری های قابل پیشگیری به خطر می اندازد. بی شک، واکسن زدن در تامین سلامت طولانی مدت بدن و جلوگیری از رنج بی مورد ایمن و موثر است.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}