چهار هزار زوج نابارور خوزستان در سامانه بیمه سلامت نشاندار شدند

به گزارش ایرنا، محمدرضا رضایی روز شنبه در نشست خبری در محل بیمه سلامت شهرستان دزفول با اشاره به اینکه بخش زیادی از هزینه های زوج های نابارور توسط بیمه پرداخت می شود، اظهارکرد: روزانه 14 هزار نسخه در سطح استان در حال تجویز است و مردم خدمات درمانی بیمه سلامت را به صورت برخط دریافت می کنند.

به گزارش ایرنا، محمدرضا رضایی روز شنبه در نشست خبری در محل بیمه سلامت شهرستان دزفول با اشاره به اینکه بخش زیادی از هزینه های زوج های نابارور توسط بیمه پرداخت می شود، اظهارکرد: روزانه 14 هزار نسخه در سطح استان در حال تجویز است و مردم خدمات درمانی بیمه سلامت را به صورت برخط دریافت می کنند.

وی افزود: این خدمات توسط پزشک، آزمایشگاه، داروخانه، مراکز تصویربرداری و درمانگاه ها ارایه می شود.

2 میلیون و 400 هزار نفر از جمعیت خوزستان تحت پوشش بیمه سلامت هستند

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان گفت: 50 درصد جمعیت استان معادل 2 میلیون و 400 هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند که 80 درصد این جمعیت در حوزه روستایی و عشایری، بهزیستی و کمیته امداد حق بیمه را خودشان پرداخت نمی کنند و دولت به جای آنها هزینه را به بیمه سلامت پرداخت می کند.

وی به راه اندازی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج در خوزستان اشاره کرد و افزود: افزون بر یکهزارو 800 میلیارد ریال در یک سال اخیر به بیماران خاص خوزستان کمک شده است که عمده آنها، بیماران سرطانی هستند.

63 هزار بیمار سرطانی در خوزستان در سامانه بیمه سلامت نشاندار شدند

رضایی تصریح کرد: حدود 63 هزار بیمار خاص را در خوزستان شناسایی و در سامانه بیمه سلامت نشاندار شد که از تخفیف های بیمه بهره مند می شوند.

وی با بیان اینکه هزینه بیماران خاص و زوج های نابارور با تعرفه خصوصی پرداخت می شود، ادامه داد: پیش از این، هر ساله 500 میلیون ریال کمک هزینه درمان به بیماران تحت پوشش بیمه سلامت پرداخت می شد که اکنون این میزان به 700 میلیون افزایش یافته است.

قرارداد 2 هزار و 800 موسسه خوزستان با بیمه سلامت

مدیر کل بیمه سلامت خوزستان گفت: 2 هزار و 800 موسسه شامل داروخانه، آزمایشگاه، پزشک، مرکز تصویربرداری، بیمارستان و درمانگاه با بیمه سلامت قرارداد دارند که 98 درصد کل مراکز محسوب می شود.

وی افزود: برخی پزشکان نیز به دلایل مختلف تمایلی به همکاری با بیمه ها ندارند با این وجود بیمه سلامت آمادگی همکاری با پزشکان حاذق خوزستان را دارد و سامانه ای برای عقد قرارداد غیرحضوری پزشکان با بیمه سلامت راه اندازی شده که پزشکان می توانند در این خصوص اقدام کنند.

رضایی با تاکید بر اینکه بیمه سلامت 70 درصد تعرفه بخش دولتی را پرداخت می کند، گفت: 15 هزار مادر باردار و 181 هزار فرزند زیر پنج سال نیز به صورت رایگان بیمه سلامت شدند.

انتقاد از همکاری نکردن برخی بیمارستان های دولتی

مدیر کل بیمه سلامت خوزستان تصریح کرد: برخی بیمارستان های خصوصی نرم افزارها را بروز نمی کنند که بتوانند هزینه را در لحظه از مردم دریافت کنند این در حالی است که باید با بروزرسانی نرم افزارها مردم را در پرداخت هزینه های هنگفت درمانی یاری کرد.

وی افزود: با وجود اینکه رایزنی های زیادی با استانداری، نظام پزشکی و بیمارستان های خوزستان در این خصوص انجام شده ولی نتیجه ای حاصل نشده است.

رضایی در خصوص پرداخت هزینه دارو نیز گفت: کمترین مشکل را در حوزه دارو داریم زیرا قیمت داروها مشخص است و 70 درصد تعرفه سازمان غذا و دارو در حوزه دارو توسط بیمه سلامت پرداخت می شود ولی ممکن است پزشکی دارویی تجویز کند که در دستورالعمل وزارت بهداشت نباشد.

وی در خصوص اجرای طرح پزشک خانواده نیز بیان کرد: شهرستان دزفول یکی از شهرستان های فعال در حوزه اجرای طرح پزشک خانواده است و حدود 45 پزشک در این طرح، طرف قرارداد بیمه سلامت هستند که جمعیت خوبی است.

مدیرکل بیمه سلامت خوزستان افزود: حدود 500 هزار نفر از جمعیت خوزستان زیر پوشش 200 پزشک خانواده قرار دارند که در این طرح، هر بیمار فقط 130 هزار ریال برای پزشک خانواده پرداخت می کند.

وی درخصوص بدهی سازمان بیمه سلامت نیز گفت: بیمه سلامت به نسبت سایر سازمان ها مشکلی برای تامین و اختصاص منابع ندارد و مبالغ با تاخیر 2 ماه پرداخت خواهد شد ضمن اینکه با ارایه نسخه الکترونیکی، پرداختی ها سریع انجام می شود.

نظرات

captcha