اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/گیلان معاون بهداشتی علوم پزشکی گیلان، پوکی استخوان را یک بیماری نامرئی عنوان کرد و گفت: در بسیاری از مواقع مبتلایان به پوکی استخوان تا زمانی که دچار شکستگی نشوند، از بیماری خود مطلع نمی شوند.
دکتر سید محمود رضوانی امروز، دوم آبان ماه در گفت وگو با رسانه ها، «هر قدم یک گام به سوی استخوان های قوی تر» را شعار روز جهانی پوکی استخوان سال جاری دانست و اظهار کرد: تشخیص به موقع پوکی استخوان بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: انجام معاینه بالینی و گرفتن شرح حال و بررسی عوامل خطر ابتلا به پوکی استخوان در تمامی زنان بالای 50 سال و مردان بالای 70 سال توصیه می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه پوکی استخوان، یک بیماری خاموش و نامرئی است، گفت: در بسیاری از مواقع مبتلایان به پوکی استخوان تا زمانی که دچار شکستگی نشوند، علائمی از بیماری خود را مشاهده نمی کنند.
وی برخی از عوامل خطر پوکی استخوان را شامل تغذیه ناسالم و کم تحرکی و پرکاری تیروئید و یائسگی زودهنگام و جراحی(برداشتن تخمدان ها، برداشتن بخشی از معده و...) و بالا رفتن سن دانست و تاکید کرد: با اصلاح سبک زندگی می توان از بروز پوکی استخوان پیشگیری و یا در صورت ابتلا، عوارض آن از جمله شکستگی را کنترل کرد.
رضوانی با اشاره به اقداماتی نظیر داشتن تغذیه مناسب و انجام مداوم ورزش در حفظ قدرت استخوانی و جلوگیری از شکستگی ها در سنین بالاتر، خاطرنشان کرد: در صورت تجویز پزشک، مصرف مکمل های کلسیم و ویتامین D می تواند به بهبود وضعیت استخوان ها کمک کند.
وی ادامه داد: برای کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان و از بین بردن خطرات بالقوه مواجهه با شکستگی لازم است از مصرف سیگار اجتناب کرد.
معاون علوم پزشکی گیلان یادآور شد: سبک زندگی «استخوان سالم» نه فقط در افراد مبتلا به کاهش توده استخوانی و بیماران مبتلا به پوکی استخوان، بلکه برای همه بسیار حائز اهمیت است.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}