اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
اراک -نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: بهره گیری از ظرفیت های انرژی تجدید پذیر، مورد توجه ویژه فعالان اقتصادی استان مرکزی باشد.
به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد جمالیان، ظهر جمعه در نشست هم اندیشی با تشکل های صنعتی و اقتصادی استان مرکزی با بیان اینکه بسیاری از قوانین جاری کشور در تضاد با یکدیگر هستند، افزود: یکی از اقدامات قابل توجه مجلس دوازدهم، تغییر قوانین زایدی است که کارایی لازم را برای کشور ندارد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: اکنون حدود 15 هزار قانون داریم که سه تا چهار برابر سایر کشورهاست که بسیاری از آنها کارایی خود را از دست دادند و باید حذف شود.
جمالیان با بیان اینکه متأسفانه وضعیت پیشرفت در استفاده از انرژی تجدید پذیر بسیار پایین است، گفت: زمین نیروگاه کارخانه آلومینیوم هنوز تعیین تکلیف نشده و مسئولان امر نیز نسبت به این مسأله بی توجه هستند.
جمالیان با اشاره به اینکه صنایع باید به فکر تولید برق و استفاده از ظرفیت های انرژی تجدید پذیر باشند، افزود: در ارتباط با تغییر عناوین شغلی، کارگران بسیار اعتراض دارند و برای کافرمایان نیز هزینه بر شده است، این موضوع را پیگیری کردیم و به این نتیجه رسیدیم که این بخشنامه باید اصلاح شود.
وی ادامه داد: بدون شک اگر تولیدکنندگان در بحث تأمین انرژی تدابیری اتخاذ نکنند در آینده نزدیک با چالش جدی تری مواجه خواهند بود از این رو باید تولید برق و استفاده از ظرفیت های انرژی تجدید پذیر مورد توجه ویژه فعالان اقتصادی استان مرکزی باشد.
نماینده مردم اراک در مجلس تصریح کرد: با توجه به وضعیت پیک مصرف و با کاهش بهره وری نیروگاه ها، سال آینده ممکن است به کسری 30 هزار مگاواتی هم برسیم.
جمالیان با بیان اینکه بحث توسعه تجارت موانع زیادی دارد گفت: مشکلات ارزی زیادی وجود دارد که مقرر است در هفته آینده بخش نامه هایی صادر می شود تا تعدادی از مشکلات تعهدات ارزی برطرف شود.
وی با بیان اینکه صنایع و تولید کننده ها با چالش تأمین منابع مالی و نقدینگی مواجه هستند گفت: واحدهای تولیدی، نقدینگی برای ادامه حیات ندارند و این موضوع را با وزیر اقتصاد مطرح و قول مساعد داده شده در نیمه دوم سال حمایت های لازم در راستا صورت بگیرد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: صنایع وابسته به کشاورزی به دلیل تعلل در پرداخت مطالبات گندم کاران دچار خسران شده اند.
جمالیان ادامه داد: ناترازی مالی در بانک ها نیز وجود دارد و پرداخت تسهیلات به خوبی انجام نمی شود و امیدواریم در حوزه تولید و صنعت پرداخت تسهیلات شتاب بیشتری گیرد.
پنج شهرستان مرکزی نیروی کار وجود ندارد
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز در این نشست با بیان اینکه تقریباً در هیچ شهرستانی امکان توسعه شهرک های صنعتی وجود ندارد، گفت: در 5 شهرستان استان مرکزی نیروی کار نداریم و مجبور شده ایم از اتباع، جذب نیرو صورت گیرد.
علی جودکی افزود: استان مرکزی به لحاظ صنایع مادر در رتبه اول کشور، به لحاظ تعداد واحد صنعتی در رتبه پنجم و به لحاظ تعداد واحدهای بزرگ بالای 100 کارگر در رتبه چهارم کشور است.
وی با اشاره به اینکه استان مرکزی در صنایع ریلی، آرایشی و بهداشتی و ایزوگام رتبه نخست کشور را دارد، افزود: به دلیل نبود زیرساخت های لازم، نسبت تبدیل جواز تأسیس به پروانه بهره برداری در استان مرکزی 48 درصد است که باید تدابیر ویژه ای در این راستا اندیشیده شود.
{{name}}
{{content}}