اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش روز جمعه ایرنا، یافته های اندیشکده «انگلیس در اروپای درحال تغییر» نشان می دهد که از زمان خروج انگلیس از بانک سرمایه گذاری اروپا (EIB)، میزان سرمایه گذاری های دولتی در این کشور به طور قابل توجهی کاهش یافته است. بر اساس تحقیقات به عمل امده حجم سرمایه گذاری های دولت انگلیس از سال 2017 میلادی به این سو، 44 میلیارد پوند کاهش یافته است.
به گزارش روز جمعه ایرنا، یافته های اندیشکده «انگلیس در اروپای درحال تغییر» نشان می دهد که از زمان خروج انگلیس از بانک سرمایه گذاری اروپا (EIB)، میزان سرمایه گذاری های دولتی در این کشور به طور قابل توجهی کاهش یافته است. بر اساس تحقیقات به عمل امده حجم سرمایه گذاری های دولت انگلیس از سال 2017 میلادی به این سو، 44 میلیارد پوند کاهش یافته است.
بعد از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا قرار بود که بانک های انگلیسی، جای نهاد متناظر اروپایی را پر کنند؛ اما تجربه سال های اخیر نشان داد که اعتبارات محدود آن ها در قیاس با بانک سرمایه گذاری اروپا سبب شد تا فقط پروژه هایی تامین مالی شود که با خطرات کمتری مواجه هستند.
«ورنر هویر» رئیس سابق بانک سرمایه گذاری اروپا پیش بینی کرده است که استقرار یک فرآیند جایگزین در انگلیس، یک دهه زمان می برد. به گفته وی، حتی اگر اقتصاد انگلیس سالانه 20 درصد رشد کند، تا سال 2028 قادر به جبران خسارت ناشی از برگزیت نخواهد بود.
دولت انگلیس از سال 2010 تا 2016، به طور متوسط 6.8 میلیارد پوند سرمایه در سال از بانک سرمایه گذاری اروپا، دریافت کرده است. این میزان از سال 2017 میلادی، به 2.3 میلیارد پوند در سال از بانک های انگلیسی محدود شده است.
این درحالیست که به طور مثال دولت فرانسه در همین مدت، حدود 8.6 میلیارد پوند سرمایه در سال از بانک سرمایه گذاری اروپا دریافت کرده و اگر انگلیس نیز در اتحادیه اروپا مانده بود، از این مزایا بهره مند می شد. به عبارت دیگر، اگر انگلیس از اتحادیه اروپا خارج نمی شد، میزان سرمایه گذاری دولتی می توانست 73 درصد بیشتر باشد.
هرچند بانک های سرمایه گذاری در انگلیس طی سال های اخیر پیشرفت قابل توجهی داشته اند، اما یافته های اندیشکده «انگلیس در اروپای درحال تغییر» نشان می دهد که آن ها نمی توانند به سرعت، به سطح اعتبارات بانک سرمایه گذاری اروپا برسند.
حتی اگر بر فرض محال انگلیس دوباره به اتحادیه اروپا ملحق شود، این تحول تاثیر فوری در حوزه سرمایه گذاری های دولتی نخواهد داشت. در نتیجه به نظر می رسد که دورنمای سرمایه گذاری های دولتی در انگلیس، دستکم تا پایان دهه کنونی (2030) محدود خواهد بود.
به گزارش ایرنا، طرح خروج انگلیس از اتحادیه اروپا را دیوید کامرون نخست وزیر پیشین انگلیس در سال 2013 مطرح کرد تا به اصطلاح این کشور را از اجرای برخی قوانین دست وپاگیر اتحادیه معاف کند. او به ظاهر اعتقادی به برگزیت نداشت اما از این اهرم برای چانه زنی در برابر رهبران اتحادیه اروپا استفاده کرد.
در همه پرسی سال 2016 میلادی 51.9 درصد مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا و 48.1درصد آن ها به ماندن در این اتحادیه رأی دادند و به این ترتیب کامرون از مقام خود کناره گیری کرد و سکان دولت به ترزا می وزیر کشور وقت انگلیس منتقل شد تا پروژه برگزیت را اجرا کند.
سال 2019 در نتیجه سه سال چانه زنی دولت «می» با اتحادیه اروپا، دو طرف به توافقی درباره نحوه اجرای برگزیت دست یافتند که مجلس عوام انگلیس با آن موافقت نکرد. سرانجام ترزا می از مقام خود کناره گیری کرد تا بوریس جانسون، چهره ای به ظاهر تندرو موفق شد با برگزاری انتخابات زودهنگام، آرایش مجلس را به نفع حزب خود تغییر داده و توافق به عمل آمده را با اندکی اصلاحات از سد مجلس عبور دهد.
اما توافق به دست آمده، نه انگلیس را از مقررات و استانداردهای اتحادیه اروپا آزاد می کند، نه حتی آن قدر آزادی عمل می دهد که این کشور بتواند با سایر کشورها معاهدات تجاری مستقل امضا کند. حتی راه را برای دخالت اتحادیه اروپا در مرز داخلی بین ایرلند شمالی و سرزمین اصلی باز می گذارد.
مردم انگلیس هم این روزها که با مشکلات اقتصادی در کشور دست و پنجه نرم می کنند، بیشتر متوجه بی فایده بودن برگزیت و پشیمان شده اند. داده های آماری نشان می دهد که رشد اقتصادی انگلیس به واسطه برگزیت 140 میلیارد پوند ضرر کرده و کارشناسان پیش بینی می کنند که این رقم تا سال 2035 میلادی به 311 میلیارد پوند برسد.
همچنین طبق مطالعات مرکز اصلاحات اروپایی، برگزیت سالانه بین 75 تا 125 میلیارد پوند برای انگلیس هزینه دارد که معادل 3 تا 5 درصد تولید ناخالص داخلی این کشور است. این اندیشکده اروپایی همچنین دریافته که انگلیس در اثر خروج از اتحادیه اروپا، 30 میلیارد پوند در زمینه سرمایه گذاری، تجارت و مالیات ضرر کرده است.
هرچند دولت انگلیس اصرار دارد که مشکلات اقتصادی کشور ناشی از همه گیری کرونا و جنگ در اوکراین است اما تحلیل گران و بیشتر مردم بر این باورند که برگزیت ضربه سنگینی را به اقتصاد این کشور تحمیل کرده است.
{{name}}
{{content}}