اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
قم- استاد حوزه علمیه قم گفت: منابر و بیان مباحث اعتقادی در جامعه و بین مردم کم شده است و این امر آثار منفی به طبع آثار منفی به همراه دارد.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سیدحسین حسینی قمی بعد از ظهر جمعه در محفل هفتگی بیت آیت الله نوری همدانی اظهار کرد: خطبه 64 نهج البلاغه شامل مباحث لطیفی از علم خداوند است و 20 صفت از صفات پروردگار در این خطبه آمده است.
استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: نهج البلاغه ده ها خطبه توحیدی دارد و امام علی علیه السلام این خطبه مذکور را پیش از آغاز جنگ با شامیان خواندند و این خطبه به این جهت بود که ایمان اهل جهاد و عامه مردم تقویت شود.
وی با بیان اینکه مهم ترین اصل برای تشویق مردم بالا بردن ایمان است، ابراز کرد: اگر بخواهیم مردم به میدان عمل بیایند و ایثار جان، مال و عمل به وظایف دینی داشته باشند، بایستی ایمان آنها تقویت شود.
حجت الاسلام حسینی قمی عنوان کرد: امروز خیلی ها به ما می گویند که چرا بیان مباحث اعتقادی و موعظه کم شده است ضمن اینکه این امر در جامعه مشهود است و این مساله به طبع آثار منفی به همراه دارد.
استاد حوزه علمیه قم اذعان کرد: طرح مباحث اعتقادی دقت لازم را برای مخاطب خاص و عام می خواهد و گاهی اوقات در بیان و پاسخ به شبهات قاصر هستیم و قادر به پاسخگویی آن نیستیم.
وی تصریح کرد: منابر و بیان مباحث اعتقادی در جامعه و بین مردم کم شده است، بنابراین بیان موعظه و احادیث و روایات بیش از پیش ضرورت دارد و این امر چه بسا بسیاری از مشکلات را مرتفع می کند و گاهاً جهت دهی دارد.
حجت الاسلام حسینی قمی با بیان اینکه تحدی به دو قسم از کلام خالق و از کلام مخلوق تقسیم می شود، خاطرنشان کرد: به گفته بزرگان دینی هیچیک از جن و انس قادر به بیان صفات عظیم الهی به جز امیرالمومنین و اهل بیت علیهم السلام نیستند و این یک نوع تحدی است.
{{name}}
{{content}}