اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
اولین جلسه شورای علمی مرکز فرهنگی، دانشجویی امام(ره)، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی در محل معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی برگزار شد.
به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان دانشجویان ایران، شورای علمی مرکز فرهنگی، دانشجویی «امام(ره)، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی» با حضور منتظری، رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، حجت الاسلام والمسلمین علی ذوعلم، رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، غلامرضا جمشیدی ها، رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، حجت الاسلام سعید کرمی، مدیرکل فرهنگی اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، ابراهیم برزگر، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، علی سروش، عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین(ع)، کلانترمهرجردی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، فریدزاده، رئیس سازمان دانشجویان ایران، هاشمی تروجنی، نماینده موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) و محمد محمودی کیا، عضو هیئت علمی پژوهشکده امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی در سالن شهید صبوری معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی برگزار شد.
در ابتدای جلسه، کلانترمهرجردی با اشاره به اتفاقات منطقه گفت: وقایع منطقه باعث می شود، مفاهیمی که امام(ره) به کار برده اند، دستمایه خوبی برای انجام فعالیت های فاخر فرهنگی از سوی جهاددانشگاهی و سایر مراکز شود.
وی ادامه داد: امام خمینی فرموده اند: «ما نه ظالم هستیم و نه مظلوم». این گزاره ای است که باید برای آن تولیدات فرهنگی داشته باشیم و آن را برای قشر جوان و دانشجو تبیین کنیم. لذا در بسیاری از اتفاقاتی که در سراسر جهان (اعتراضات در دانشگاه های آمریکا و غرب) اتفاق می افتد، می توانیم اثرگذار باشیم. امام(ره) در مورد پیروان خود می فرمود: «پیروان من در گهواره اند» که همین دوباره می تواند برای ما کلیدی برای فعالیت های فرهنگی و طراحی برنامه برای آن ها باشد. نکته سوم در مورد فرمایش های امام خمینی(ره) نیز موضوع «رهبری طفل سیزده ساله» است که دوباره می تواند موضوع اساسی برای طراحی فعالیت های فرهنگی باشد. لذا باید دغدغه ما توجه به این مفاهیم ارزشمندی باشد که از امام(ره) بیان شده است و آن ها را در طراحی برنامه های خود به کار گیریم و آن را متناسب با نسل جوان ارائه دهیم تا بتوانیم ارتباطی عمیق تر با این نسل برقرار کنیم.
در ادامه منتظری، رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی گفت: فناوری اصلی و به تعبیر بهتر یکی از وظایف اصلی جهاددانشگاهی بنابه فرمایش رهبر معظم انقلاب، تربیت صحیح فکری و عملی دانشجویان است و مراکزی همانند مرکز امام و انقلاب اسلامی با مشارکت خود دانشجویان تأسیس شده بود تا خودشان آن ها را بسازند و در سپهر انقلاب و فرهنگ جهاد از آن محافظت کنند. ما از این ایده تا جایی که توانایی داشتیم، محافظت کردیم.
وی ادامه داد: تقاضا دارم در ارتباط با جوانان دانشجو، بر آن باشیم تا برنامه ها و ایده هایی طراحی شود که بخش زیادی از آنها را در برگیرد و با مشارکت خود آن ها برگزار شود.
فریدزاده، رییس سازمان دانشجویان ایران گفت: مرکز فرهنگی دانشجویی امام(ره)، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی، از سال 1383 در جهاددانشگاهی تشکیل شده است و در طول 20 سال گذشته با وجود فراز و نشیب ها، هیچگاه این چراغ خاموش نشده و توانسته است برنامه های خود را برگزار کند و در جهت مأموریتی که دارد، گام بردارد. این مرکز برنامه های پرمخاطبی همچون «طریق جاوید»، «اردوهای های دانشجویی» را برگزار می کند. مجموعه فعالیت های ارزشمند دیگری نیز در طول سالیان به همت این مرکز انجام شده است، به طور خلاصه عبارتند از تولید محتوا، چاپ و انتشار کتاب و ویژه نامه، برگزاری نشست های علمی و تخصصی، برگزاری همایش های ملی و بین المللی و برگزاری جشنواره های ملی دانشجویی.
وی تصریح کرد: می توان گفت اولین و فعال ترین مرکزی که در حوزه اندیشه های امام(ره) و مقام معظم رهبری و انقلاب اسلامی در سطح فضای دانشگاهی فعالیت می کرد، این مرکز بود. پس از وقفه ای که در فعالیت های آن رخ داده بود، دوباره با برگزاری برنامه هایی همچون هفتمین جشنواره «طریق جاوید»، « شناخت واقعیت واقعیات غرب و نظام سلطه»، «اردوی از جماران تا خمین» فعالیت خود را شروع کرده است.
{{name}}
{{content}}