جمعی از فعالان قرآنی استان با محمدرضا بابایی، استاندار جدید یزد دیدار کردند و در این نشست مسائل و دغدغه های موجود در این حوزه و همچنین اقدامات صورت گرفته در راستای اجرای طرح بالندگی «4000 حافظ قرآن به نیت 4000 شهید» تشریح شد.
به گزارش ایکنا از یزد، جمعی از فعالان قرآنی استان، چهارشنبه شب، دوم آبان با محمدرضا بابایی، استاندار جدید یزد دیدار کردند و در این نشست مسائل و دغدغه های موجود در این حوزه و همچنین اقدامات صورت گرفته در راستای اجرای طرح بالندگی «4000 حافظ
قرآن به نیت 4000 شهید استان» تشریح شد.
محمدرضا بابایی، استاندار یزد در این نشست گفت: انسان اگر زیبایی ها و شگفتی ها و همچنین عنایت های قرآن کریم را درک کند، هیچ گاه از این کلام الهی جدا نمی شود و همواره با قرآن مأنوس خواهد بود. استاندار یزد بیان کرد: افتخار است که هم نشین باشیم با افرادی که همنشین قرآن هستند و خدمت کردن به قرآن را افتخار می دانم البته خدمت کردن به قرآن بدین معنا نیست که ما به قرآن خدمت کنیم، اگر توانستیم قدمی برداریم این قرآن است که به ما خدمت می کند. ان شاءالله توفیق حاصل شود تا مسیر را برای کسانی که قصد دارند در این مسیر بدرخشند و در مسابقات شرکت کنند و فعالیت های قرآنی داشته باشند، همواره کرده و در این زمینه رسالت و وظیفه داریم حمایت کنیم و در این زمینه کوتاهی نخواهیم کرد.
مهدی تقوایی، پیشکسوت قرآن کریم نیز در این نشست با اشاره به برگزاری نخستین کنگره قرآنی
شهید دانش گفت: این کنگره در حاشیه یادواره شهید دانش رونمایی شد و با محوریت برگزاری مسابقات تفسیر و مفاهیم قرآن کریم، برگزاری مسابقات قرائت و حفظ قرآن کریم، برگزاری مسابقات خانه و خانواده با قرآن، برگزاری مسابقات خاطره نویسی، برگزاری مسابقات آثار هنری - قرآنی، برگزاری کارگاه های آموزشی و ارتقای سطح قاریان و حافظان، برگزاری مسابقات تواشیح و همخوانی قرآن کریم و انتخاب چهره های برتر قرآنی سال فعالیت خود را آغاز کرد.
حجت الاسلام حمیدرضا مطهریان، مدیرعامل اتحادیه قرآنی استان یزد نیز در این نشست با تشریح طرح بالندگی «
4000 حافظ قرآن به نیت 4000 شهید استان» گفت: هم اکنون بیش از 5200 نفر در این طرح ثبت نام کرده اند و به صورت مؤسسه محور و کلاس محور طراحی و باید کلاس ها زیر نظر مؤسسه و با حضو مربیان و معلمان مجرب قرآنی برگزار شود، خوشبختانه تاکنون 3700 نفر کلاس بندی شده اند و مراحل حفظ را طی می کنند. وی ادامه داد: خوشبختانه این طرح به عنوان الگویی در کشور مطرح شد و اکنون طرح چهل هزار شهید چهل هزار حافظ در کشور به دبیرخانه یزد در حال اجراست و از اهداف این طرح در ابتدا این بود که الگویی برای کشور شود و به این هدف مهم رسیدیم، در قالب این طرح آنچه مهم و حائز اهمیت است، ارتباط معنوی حافظ با شهید است که هر حافظ یک شهید را انتخاب و در زمان حفظ قرآن با این شهید مأنوس می شود.
کاظم میرزازاده، مدیرعامل مجمع قاریان و حافظان استان یزد نیز در این نشست گفت: این مجمع ششمین سال و سومین دوره فعالیت خود را طی می کند. تاکنون 21 کرسی تلاوت در سطح استان با حضور پیشکسوتان و قاریان و حافظان استان برگزار شده که با استقبال خوب مردم مواجه شد. وی با اشاره به اینکه متأسفانه این مؤسسه فضای مناسب و در خور شأنی ندارد بر توجه به این مهم تأکید کرد و گفت: در صورت حمایت در این زمینه می توان برنامه ها و طرح هایی مهم و بزرگ برای رده های سنی مختلف طراحی و به مرحله اجرا رساند که در این زمینه می توان به طرح بزرگ ذوالفقار ویژه دانش آموزان استان اشاره کرد که می تواند در صورت حمایت قشر نوجوان را پوشش دهد و شاهد تربیت نسل قرآنی باشیم.
محمدحسین صباغ، پیشکسوت قرآن کریم نیز در این نشست بر تشکیل شورای قرآنی در استان تأکید کرد تا در زمینه فعالیت های قرآنی تصمیم گیری واحدی صورت گیرد. وی ضمن دعوت از استاندار یزد برای حضور در کرسی های تلاوت قرآن کریم، از برگزاری کرسی تلاوت قرآن کریم در روز 13 آبان به میزبانی مؤسسه مهد قرآنی جوادالائمه یزد خبر داد و تلاوت پیشکسوتان، جوانان و نوجوانان قرآنی را از جمله برنامه های این کرسی تلاوت برشمرد.
محمدعلی میرحسینی، دیگر پیشکسوت قرآن کریم نیز با اشاره به اینکه در یزد اساتید پیشکسوت قرآنی داریم که متأسفانه مورد کم مهری قرار گرفته و ناشناخته هستند بر معرفی این چهره ها به نسل جوان و نوجوان تأکید کرد. وی ضمن گلایه از اهدای جوایزی که در مسابقات در نظر گرفته می شود بیان کرد: متأسفانه جوایز مسابقات در شأن برگزیدگان مسابقات قرآن نیست و این موضوع در نبود انگیزه برای حضور پرشور در فعالیت های قرآنی بی تأثیر نیست، امیدواریم در این زمینه نیز تمهیدات لازم اندیشیده شود.
مصطفی میرزایی، قاری ممتاز استان و عضو هیئت مدیره مجمع قاریان و حافظان استان نیز در این نشست گفت: یزد در زمینه قرآنی از جایگاه خوبی برخوردار است و اساتید به نامی دارد که نه تنها در سطح ملی بلکه بین الملل شهره و در مسابقات به داوری می پردازند. وی با گرامیداشت یاد شهید دانش بیان کرد: به همان اندازه که استان در این زمینه رشد کرده باید به آینده نگاه داشته باشیم اما آنچه اکنون می بینیم آینده آنچنان خوبی متصور نیست و اساتیدی که پیشگام بودند و نسبت به پرورش و تربیت نخبگان اهتمام داشتند، حمایت نشدند و جلسات آنان به دلایلی از جمله زندگی و مشغله کاری کم رونق تر شده و فضای آموزشی سابق را نداریم. میرزایی افزود: یزد باید در زمینه نخبه پروری همچون گذشته فعالیت داشته باشد و بنابراین باید در حوزه ارتقای سطح قرآنیان از ظرفیت اساتید داخلی و خارجی استفاده کرد چرا که افرادی زیادی در این زمینه استعداد دارند اما پرورش نیافته اند. وی با اشاره به راه اندازی کاروان قرآنی استان بر حمایت لازم در این زمینه تأکید کرد و گفت: این کاروان متشکل از اساتید و پیشکسوتان و قاریان و حافظان ممتاز استان، در شهرستان های مختلف حضور یافته و به اجرای برنامه می پردازند. امیدوایم با حمایت هایی که صورت می گیرد، مجدد این کاروان راه اندازی و در شهرستان های استان حضور یابد. انتهای پیام
{{name}}
{{content}}