همایش تخصصی جزایر سه گانه ایرانی در دانشگاه علامه برگزار می شود

سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی گفت: همایش ملی «چشم انداز توسعه اقتصادی و اجتماعی جزایر سه گانه و تقویت وفاق منطقه ای با همسایگان» در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، شجاع احمدوند سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی در شصت و سومین اجلاس سراسری معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور، از برگزاری همایش ملی «چشم انداز توسعه اقتصادی و اجتماعی جزایر سه گانه و تقویت وفاق منطقه ای با همسایگان» در این دانشگاه خبر داد.

سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی گسترش برنامه های اجتماعی را از برنامه های این دانشگاه برشمرد و گفت: آموزش در برنامه ریزی ها مظلوم واقع شده باشد اما از اهمیت آموزش کاسته نشده بلکه فراتر هم رفته است.

وی به بیان اهمیت آموزش در مراکز دانشگاهی پرداخت و تاکید کرد: معتقدیم بدون پژوهش، آموزش می میرد اما بدون آموزش اصلا پژوهشی به وجود نخواهد آمد، تمام این موارد متاخر بر آموزش است.

احمدوند با بیان اینکه علوم انسانی با وجود همه شعارها همچنان مظلوم واقع شده است، ابراز امیدواری کرد که در این دوره با مدیریت دکتر سیمایی وزیر علوم که خود از استادان علوم انسانی هستند، توجه بیشتری به این حوزه شود.

وی درخصوص اهمیت علوم انسانی توضیح داد: در همه دنیا، علم در قالب یک سازمان نهادینه شده است که این سازمان از دو بخش شالوده گذاری در حوزه مهندسی و فنی و بخش دوم غایت گذاری به وسیله علوم انسانی است. علوم انسانی سازمانی است که علم را در جامعه غایت گذاری می کند.

سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی در ادامه گفت: به دنبال بالا گرفتن ادعاهای نادرست درباره مالکیت جزایر سه گانه ایرانی در خلیج فارس (ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک) در ماه های اخیر و با توجه به مسئولیت اجتماعی دانشگاهیان در زمینه بررسی مسائل روز، تحلیل شرایط و ارائه راهکارهای کارآمد و علمی با هدف افزایش امنیت و فراهم ساختن زمینه توسعه و پیشرفت، دانشگاه علامه طباطبائی، به عنوان بزرگترین دانشگاه علوم انسانی و اجتماعی در غرب آسیا، همایشی ملی با هدف هم اندیشی درباره چشم انداز توسعه اقتصادی و اجتماعی جزایر سه گانه و تقویت وفاق منطقه ای با همسایگان را با حضور استادان و صاحب نظران رشته های تخصصی گوناگون، برگزار می کند.

وی اظهار کرد: این همایش با مشارکت نهادهای علمی و دانشگاهی از سراسر کشور برگزار خواهد شد و کوشش می شود تا زمینه مشارکت و همفکری گسترده تر دانشمندان و صاحب نظران برای طراحی نقشه راه توسعه جزایر سه گانه، بر پایه صلح و امنیت پایدار در مناطق جنوبی کشور فراهم آید.

نظرات

captcha