توسعه فرهنگی جامعه از اهداف مشترک کتابخانه های عمومی و آموزش پرورش

رئیس اداره آموزش و پرورش دینور در دیدار با اعضای انجمن کتابخانه های عمومی این بخش، بیان کرد: کتابخانه های عمومی و آموزش و پرورش با هدفی مشترک و در یک راستا برای توسعه فرهنگی جامعه تلاش می کنند.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، نشست اعضای انجمن کتابخانه های عمومی دینور با رئیس اداره آموزش و پرورش این بخش امروز چهارشنبه، 2 آبان ماه در محل اداره آموزش و پرورش این بخش برگزار شد.

در این نشست کیومرث امیرخانی، رئیس اداره آموزش و پرورش بخش دینور با اشاره به ظرفیت های آموزش و پرورش در مسیر ترویج فرهنگ کتاب خوانی بر تحقق راه توسعه فرهنگی و اجتماعی از بستر کتابخانه ها و جلوگیری از آسیب های اجتماعی تأکید کرد و گفت: کتابخانه ها پایگاه های اجتماعی و محیطی عمومی برای استقبال تمام گروه های سنی برای کتاب خواندن هستند.

امیرخانی افزود: کتابخانه های عمومی و آموزش و پرورش با یک هدف مشترک و در یک مسیر برای توسعه فرهنگی جامعه تلاش می کنند.

رئیس آموزش و پرورش بخش دینور با تأکید بر اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی مشترک بین آموزش و پرورش و کتابخانه های عمومی، اظهار: تقویت منابع کتابخانه ها منجر به ارتباط و صمیمیت بیشتر بین کتابخانه ها و دانش آموزان خواهد شد که یکی از مسائلی که باید بیشتر بدان توجه شود همین مورد است.

وی تأکید کرد: در مسیر گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی و پیشرفت دانش آموزان منطقه و مشارکت در برنامه های ترویج کتابخوانی همراه و حامی کتابخانه های عمومی در بخش دینور هستیم و خود را از کتابخانه جدا نمی دانیم.

جلال عزیزی، عضو انجمن کتابخانه های عمومی بخش دینور نیز در این نشست به تشریح وظایف و فعالیت های انجمن و شاخصه های اصلی انجمن کتابخانه ها در شهرستان ها و شهر ها پرداخت و گفت: حضور اعضای اصلی انجمن در جلسات برای تسریع در اجرای امور کتابخانه ها بسیار مهم است.

وی با اشاره به اهداف این نشست، افزود: ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی در جامعه وظیفه ای همگانی است و در هر جامعه ای که رشد و بالندگی هست مسیر آن از همین گذر عبور کرده است.

عضو انجمن کتابخانه های عمومی بخش دینور به توجه مدارس به توسعه نشست های کتابخوان اشاره و بیان کرد: ترویج فرهنگ مطالعه با تعامل مدارس و کتابخانه های عمومی محقق می شود.

الهام امیری، دبیر انجمن کتابخانه های عمومی بخش دینور نیز در این نشست با تأکید بر تدوین رویکرد های فرهنگی در مسیر فرهنگ سازی کتاب خوانی، اظهار کرد: در بخش دینور 3 باب کتابخانه عمومی و تعداد 22 هزار جلد کتاب فعال است که 2 هزار و 400 نفر عضو این کتابخانه ها هستند.

دبیر انجمن کتابخانه های عمومی بخش دینور افزود: بیشترین اعضاء در کتابخانه های بخش دینور دانش آموزان هستند که این امر منجر شده تا تلاش کنیم کتابخانه ها به پیشران های فرهنگی تبدیل شوند.

علی رفیعی، عضو شورای شهر دینور و مسئول کتابخانه شهدای میانراهان نیز در این نشست درخصوص برنامه های فرهنگی اجرایی در این بخش، گفت: بیش از 600 برنامه فرهنگی و اجتماعی در سطح کتابخانه های شهر و روستای این بخش برگزار شده است.

وی افزود: طی سال جاری 10 برنامه منطقه ای مانند مسابقات کتابخوانی، برگزاری نمایشگاه های کتاب و نقاشی، نشست های کتابخوان و تجلیل از نویسندگان بومی و کارگاه های روانشناسی با مشارکت ادارات و کتابخانه ها برگزار شده است.

مسئول کتابخانه شهدای میانراهان در پایان اظهار کرد: معتقدم اجرای برنامه های فرهنگی در مسیر ترویج فرهنگ کتابخوانی مؤثر هستند.

انتهای پیام

نظرات

captcha