اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
در حالی که طرح باک پُر از سال 1401 به منظور جلوگیری از قاچاق سوخت در نقاط مرزی در دستور کار قرار گرفت، نایب رئیس کمیسیون حمل و نقل، ترانزیت و لجستیک اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه اجرای طرح فول باک باعث شده کامیون های داخلی امکان رقابت با کامیون های خارجی را از دست بدهند، گفت که در برخی مناطق مرزی بار صادراتی روی زمین مانده است.
فاطمه قنبرپور در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه برای صادرات کنسانتره در مناطق مرزی از جمله آذربایجان غربی دچار مشکل هستیم، گفت: در حال حاضر در مرزها طرح فول باک در حال اجرا است. بر این اساس از کامیون های ایرانی و خارجی در حال خروج از مرز، چه بار زده باشند و چه نزده باشند، مابه التفاوت قیمت سوخت دریافت می شود.
به گفته وی این موضوع باعث شده کامیون های داخلی امکان رقابت با کامیون های خارجی را از دست بدهند. بنابراین در برخی مناطق مرزی بار صادراتی روی زمین مانده است.
قنبرپور با بیان اینکه با توجه به مشکلات تحریم، کنسانتره ایرانی نمی تواند به مبادی اروپا وارد شود و صادرکنندگان مجبورند از نام ترک استفاده کنند، تصریح کرد: اجازه بار زدن به کامیون خارجی هم به ما داده نمی شود. اما در اصل باید به صادرکننده ایرانی سوبسید داده شود و از آن ها مابه التفاوت گرفته نشود یا اجازه دهند از کامیون های خارجی هم استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه الان بخشی از بارها روز زمین مانده و با تغییر آب و هوا یخ می زند، اظهار کرد: صادرکننده دیگر حاضر به خرید سیب نیست چون نمی تواند آن را صادر کند. در این شرایط آذربایجان غربی به عنوان قطب تولید کنسانتره بیشتر از سایر استاها درگیر است.
گفتنی است؛ بر اساس طرح فول باک یا باک پر که از مصوبات ابلاغی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور به استانداری ها است، میزان سوخت داخل باک کامیون های ایرانی خروجی از کشور بر اساس «باک پر» محاسبه و وجه آن بر اساس نرخ تعادلی مرزی دریافت و به حساب خزانه دولت واریز می شود.
طرح باک پر در سال های 1392 تا 1393 در چند نقطه مرزی از سوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی کشور اجرایی شد، اما به دلیل نبود هماهنگی میان دستگاه ها نتایج موفقیت آمیزی به دنبال نداشت و نیمه تمام رها شد، اما با افزایش قیمت فرآورده های نفتی و اختلاف قابل توجه قیمت فرآورده در داخل و خارج از کشور، این طرح دوباره از سال 1401 در دستور کار قرار گرفت.
مسئولان دولتی معتقدند طرح باک پُر روشی کارآمد و کاربردی به منظور جلوگیری از قاچاق سوخت در نقاط مرزی است و جمع آوری باک های اضافه و جاسازی شده در کامیون های خروجی از مرز، توجه به استانداردسازی باک خودروها و الزام به رعایت آن، همچنین جلوگیری از خروج غیرمجاز سوخت از ویژگی های مهم اجرای طرح فروش «باک پُر» نفت گاز است. بر این اساس افزایش درآمدهای مرزی دولت و کاهش عرضه خارج از شبکه سوخت از مهم ترین مزایای اجرای این طرح عنوان شده است.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}