تولید لوبیا در خمین 11 درصد افزایش یافت

محمد محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، از کشت لوبیا در یک هزار و 500 هکتار از زمین های زراعی خمین خبرداد و افزود: از این میزان یک هزار و 200 هکتار به لوبیا چیتی، 150 هکتار به لوبیا قرمز و 150 هکتار به لوبیا سفید اختصاص دارد.

محمد محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، از کشت لوبیا در یک هزار و 500 هکتار از زمین های زراعی خمین خبرداد و افزود: از این میزان یک هزار و 200 هکتار به لوبیا چیتی، 150 هکتار به لوبیا قرمز و 150 هکتار به لوبیا سفید اختصاص دارد.

بخشدار بخش کمره خمین با اشاره به برگزاری دومین جشنواره لوبیا در شهر قورچی باشی، ادامه داد: این جشنواره شامل بیش از 30 غرفه محصولات کشاورزی بخش کمره، ادوات کشاورزی، فرآورده های لبنی، محصولات دامی، صنایع دستی به ویژه گلیم و قالی است.

محمدی با تاکید بر فعال کردن کمیته علمی دومین جشنواره لوبیا گفت: چهار کارگاه آموزشی با حضور اساتید برتر کشور در زمینه کشاورزی همزمان با این جشنواره برگزار می شود.

وی اظهار کرد: سه هزار و 800 نفر پارسال از اولین جشنواره لوبیا بازدید کردند و با برنامه ریزی های انجام شده، انتظار می رود بازدیدکنندگان دومین جشنواره، افزایش داشته باشند.

بخشدار بخش کمره یادآور شد: برپایی غرفه های محصولات کشاورزی از سراسر استان مرکزی و استان های همجوار، برگزاریی برنامه فرهنگی، ورزشی صبح و نشاط و همایش پیاده روی، برگزاری آیین افتتاحیه با حضور مسئولان، برگزاری کلاس های آموزشی از سوی جهاد کشاورزی، نور افشانی و جنگ شادی، برگزاری مسابقات ویژه کودکان و نوجوانان، برگزاری مسابقات آشپزی و مسابقات کشتی بخشی از برنامه های دومین جشنواره لوبیا در شهر قورچی باشی است.

محمدی افزود: این جشنواره از دوم تا چهارم آبان ماه جاری در سالن ورزشی شهر قورچی باشی دایر است.

شهرستان خمین دارای 13 هزار بهره بردار کشاورزی است و مهمترین محصولات این خطه گندم، جو، سیب زمینی، پیاز و لوبیا است.

نظرات

captcha