اعطای تسهیلات به متقاضیان مشاغل خرد و خانگی در مازندران

رئیس جهاددانشگاهی مازندران گفت: در سال جاری برای نخستین بار این نهاد در لیست معرفی کنندگان برای دریافت تسهیلات جزء 3 بند ب تبصره 2 قرار گرفته است که هدف آن توسعه اشتغال به ویژه اشتغال حاصل از کسب وکار های خرد و خانگی و کارگاه های خرد است.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی مازندران، محمدرضا یوسفی مهر، رئیس جهاد دانشگاهی مازندران در سخنانی با اشاره به تخصیص منابع اندک به جهاد دانشگاهی اظهار کرد: با توجه به سهم استان از این منابع صرفاً مبلغ 50 میلیارد ریال از آن به جهاددانشگاهی مازندران اختصاص یافته است.

وی افزود: این نهاد با بهره گیری از اجرای موفق دو طرح ملی توسعه مشاغل خرد و طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، شناخت خوبی از مشاغل استان در اختیار دارد که در معرفی افراد به بانک ها در اجرای جزء 3 بند ب تبصره 2 نیز به کار آمده است.

رئیس جهاددانشگاهی مازندران ادامه داد: تسهیلات این طرح از طریق دو بانک مهر ایران و بانک گردشگری در اختیار متقاضیان قرار می گیرد که بانک مهر با اختصاص 30 درصد اعتبار در ماه نخست همکاری مناسبی با این نهاد داشته است.

این مسئول با اشاره به وجود مشکلات در بانک گردشگری گفت: همکاران ما در تهران در حال مذاکره هستند که ان شاءالله مشکلات بانک گردشگری نیز مرتفع خواهد شد و معرفی شدگان به این بانک نیز تسهیلات دریافت خواهند کرد.

یوسفی مهر با اشاره به تنوع رسته های شغلی متقاضیان اظهار کرد: معرفی شدگان در رسته شغلی طراحی دوخت، چرم دوزی، شیرینی پزی، عکاسی و آتلیه، تولید سیفی جات در گلخانه و... هستند که بیشتر این افراد در دوره های آموزشی و مهارتی مراکز آموزشی جهاددانشگاهی مازندران شرکت کرده و گواهینامه های مهارتی دریافت کرده اند.

رئیس جهاد دانشگاهی مازندران بیان کرد: فراگیران دوره های مهارتی مراکز آموزش جهاددانشگاهی در استان مازندران که برای ایجاد و یا توسعه مشاغل خود متقاضی دریافت این تسهیلات هستند می توانند به مراکز آموزشی این نهاد در شهر های بهشهر، ساری، قائمشهر، بابل، بابلسر، آمل و تنکابن مراجعه کنند.

انتهای پیام

نظرات

captcha