اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا، دومین روز از رویداد «شکوه سینما» با مدیریت مستانه مهاجر، روز گذشته در هتل پارسیان آزادی برگزار شد.
به گزارش ایرنا، دومین روز از رویداد «شکوه سینما» با مدیریت مستانه مهاجر، روز گذشته در هتل پارسیان آزادی برگزار شد.
ابراهیم حقیقی، سحر دولتشاهی، نوید محمدزاده، الناز شاکردوست، پارسا پیروزفر، پرویز شهبازی، بهمن فرمان آرا، پوریا رحیمی سام، حامد کمیلی، فرشته حسینی، مینا ساداتی، لیلا بلوکات، شادمهر راستین، فرشته صدرعرفایی، نازنین پیرکاری، محمدرضا شریفی نیا، مانی حقیقی، کاوه سجادی حسینی، مهرداد غفارزاده، مرجان شیرمحمدی، مرجان اشرفی زاده، مجید توکلی، سیف الله صمدیان، حسین فرح بخش، لیلا نقدی پری، هومن بهمنش، مصطفی احمدی، مجید نوروزی، کامیار محسنین، درناز حاجی ها، هوشنگ گلمکانی، سام نوری، سام کلانتری، اوژن حقیقی، حسن مصطفوی، سها نیاستی، حنیف سروری، شبنم قربانی، ارسلان امیری، امید شمس، بایرام فضلی، امین شعرباف، آرش صادقی، مهدی ابراهیم زاده، منصور وثوقی، نفس بازغی، سودابه خسروی، محمد کمالی پور، سمیرا برادری، پرند زاهدی، غزل معصومی، حسین اکبری، گلاره کیازند، کتایون ارسنجانی، کیمیا کاظمی و ... از جمله هنرمندانی بودند که در کنار دانشجویان و هنردوستان در دومین روز این رویداد شرکت کردند.
اولین نشست دومین روز مسترکلاس «شکوه سینما» با عنوان ورود بازیگر به دنیای نقش با حضور پارسا پیروزفر برگزار شد.
در این نشست پیروزفر به آنچه در ایفای نقش اهمیت دارد و به ارتباط بهتر بازیگر و مخاطب کمک می کند، اشاره کرد. همچنین پروسه رشد بازیگر، فهم فیلمنامه و ارتباطات منطقی آن، بداهه پردازی، اهمیت هماهنگی نقش و دیالوگ با میمیک، فرم و رفتار بازیگر و ... از جمله دیگر مباحثی بود که در این نشست مطرح شد.
پیروزفر همچنین در بخش دیگری از این نشست به پرسش های حاضران پاسخ داد.
مدیریت این جلسه بر عهده کیوان کثیریان بود.
دومین نشست مسترکلاس «شکوه سینما» با عنوان خاستگاه، ویژگی ها و مولفه های سینمای جیلان با حضور نوری بیلگه جیلان، کارگردان شهیر سینمای ترکیه و جهان و برنده نخل طلای کن، برگزار شد.
گفتنی است فایسال سویسال، کارگردان فیلم سینمایی «درخت خاموش» (تولید مشترک سینمای ایران و ترکیه) به عنوان مترجم، نوری بیلگه جیلان را در این نشست همراهی کرد.
بیلگه جیلان با اشاره به اینکه اولین بار در سال 1985 به ایران سفر کرده، عنوان کرد: من تاکنون سه بار به ایران آمدم، آخرین بار هم حدود 20 سال پیش بوده است. سینمای ایران را خیلی دوست دارم و خوشحالم که در کشوری که سینمایش قوی است حضور دارم.
او در بخشی از این نشست گفت: اولین فیلم کوتاه خود را در سن 36 سالگی ساختم. فکر می کردم که روحیه و شخصیت من چندان با سینما هماهنگ نیست و به همین دلیل دیر شروع کردم. من بیشتر در تنهایی خود زندگی می کردم چراکه از تنهایی لذت می بردم. کارم را با عکاسی شروع کردم. چون عکاسی به شما امکانی می دهد که تنها کاری را انجام دهید و فیلم که می ساختم فکر می کردم یک شیوه عکاسی است و به همین دلیل شجاعت ورود به سینما را پیدا کردم.
برنده نخل طلای کن درباره جذابیت سوژه ها برای ساخته شدن فیلم هایش گفت: درباره موضوعات اخلاقی که در آن نمی توان تصمیم گیری کرد و چیزهایی که نمی دانم بیشتر کنجکاو هستم که درباره آن فکر کنم و فیلم بسازم.
جیلان درباره فرآیند خلاقانه اش در جریان توسعه داستان اظهار کرد: کاش راه مشخصی برای طی کردن این فرآیند بود. برای هر فیلم و فیلمنامه باید یک راه جدید پیدا کنیم. بیشتر روی وضعیت امکانات فکر می کنیم و داستان را جلو می بریم.
این کارگردان سرشناس ترک در بخشی از این نشست درباره زنده یاد عباس کیارستمی بیان کرد: او کارگردان محبوب من است و از او خیلی چیزها یاد گرفتم. او تاثیر زیادی روی من داشته است. در استانبول زمانی که رفتم «خانه دوست کجاست؟» را ببینیم، هنوز او را نمی شناختم و شناختی زیادی هم از سینمای ایران نداشتم. این فیلم اصلا شبیه فیلم هایی که دیده بودم، نبود و موضوعاتی که کسی به عنوان فیلمساز برایش ارزش قائل نمی شد، وسط فیلم گذاشته بود و از آن فیلم ساخته بود. وقتی شما چنین فیلم هایی تماشا می کنید و دوست دارید، دریچه ای تازه به رویتان باز می شود. از آن موقع کارهای کیارستمی را دنبال کردم و همه فیلم هایش را دوست دارم.
به این ترتیب، نخستین رویداد شکوه سینما در میان علاقه شرکت کنندگان به تداوم این سلسله نشست ها به پایان رسید.
{{name}}
{{content}}