اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/خراسان رضوی ساختار خلقت و بقاء موجودات زمین به گونه ای تعریف شده که به غذا، خوراک و آب دسترسی داشته باشند و نباید اعمال و رفتارهای غیرمتعارف باعث از بین رفتن حق تغذیه و استمرار حیات ساکنین زمین شود.
تغذیه و حق غذا، از بدیهی ترین اصول حاکم بر حیات همه انسان ها بدون تبعیض و تفاوت است و سیاست تولید غذا باید طوری تدوین شود که در کنار افزایش اگاهی عمومی و مبارزه با فقر فاجعه گرسنگی در جهان را پایان دهد تا شاهد مرگ دلخراش انسان ها به دلیل سوءتغذیه و گرسنگی در هیچ جای جهان نباشیم.
گرسنگی، واژه ای است که روزانه با زندگی 733 میلیون انسان در جهان گره خورده است. غذا یا کمبود آن، موضوعی دردناک در دنیای امروز است و در عصری که ما غذای زیادی برای تغذیه داریم متناقض است که بسیاری از افراد هنوز سهم خود را دریافت نمی کنند.
چگونه ممکن است که با وجود تولید این همه غذا، بسیاری از افراد همچنان ناامید از دریافت یک وعده غذایی باقی بمانند؟ این تصویری تلخ از نابرابری اقتصادی و نابرابری اجتماعی است که فراتر از مرزها و کشورهاست.
با توجه به اینکه غذای کافی برای همه مردم دنیا هست، اما در دهه های اخیر تعداد افراد گرسنه در جهان افزایش یافته است. البته سازمان ها به منظور کاهش و از بین بردن مشکل گرسنگی کارهای بسیاری انجام داده اند اما مشکل همچنان باقی است.
سه مورد ساده که برای زنده ماندن به آن نیاز داریم، هوا، آب و غذاست. 2.8 میلیارد نفر در سراسر جهان نمی توانند رژیم غذایی سالم داشته باشند. رژیم های غذایی ناسالم در حال حاضر منادی سوءتغذیه در همه اشکال از سوء تغذیه تا چاقی هستند. این چیزی نیست که مربوط به یک منطقه جمعیتی یا جغرافیایی خاص باشد بلکه مشکل گسترده ای است و پیامدهای اجتماعی-اقتصادی و زیست محیطی قابل توجهی دارد.
دستیابی به دنیایی با امنیت غذایی
سازمان خواربار و موادغذایی فائو اعلام کرده است که سالانه افراد بسیاری در جهان بر اثر گرسنگی جان خود را از دست می دهند و کمبود تولید موادغذایی عامل اصلی آن نیست. فعالیت های کشاورزی منجر به آلودگی، تخریب خاک و انتشار گازهای گلخانه ای می شود. آنچه مورد نیاز است تحول و تغییر اساسی برای مقابله با تغییرات آب وهوا و ایجاد انعطاف پذیری است.
دستیابی به دنیایی با امنیت غذایی، کار کوچکی نیست؛ این امر مستلزم تلاشی عظیم است و ما، مصرف کنندگان نیز باید در این زمینه گام برداریم. ما می توانیم با تشویق دولت مان به اقدامات، انتخاب های غذایی سالم تر و کاهش ضایعات مواد غذایی به حفاظت از محیط زیست مان کمک کنیم.
رژیم های غذایی سالم فراتر از خوردن است. آنها به تعادل، تنوع و اعتدال در عادات غذایی ما کمک می کنند. زمان آن فرا رسیده است که سیستم های کشاورزی ما راه را برای دسترسی همه افراد به چنین رژیم هایی هموار کنند و نوید انسانیت سالم تر و سیاره ای پایدار را بدهند. ادغام فناوری در کشاورزی برای تقویت آینده ای پایدار، رسیدگی به امنیت غذایی و کاهش اثرات نامطلوب تغییرات آب وهوایی بسیار مهم است.
آموزش عدم اتلاف مواد غذایی
سالانه ربع تا ثلث مواد غذایی به صورت ضایعات و زباله تلف می شود و این در حالی است که تعداد بسیاری با گرسنگی مواجه هستند و حتی تغذیه ضعیف دوران بارداری منجر به مرگ ومیر کودکان در کشورهای زیادی می شود.
همه افراد لازم است که کاهش ضایعات موادغذایی و خرید کمتر یا پخت کمتر مواد غذایی و استفاده از شیوه های سالم نگهداری از موادغذایی را در نظر بگیرند.
آموزش به عنوان کاتالیزوری قدرتمند برای ایجاد تغییرات پایدار در امنیت غذایی جهانی ظاهر می شود. با تجهیز افراد، به ویژه زنان و جوانان، به دانش و منابع، جوامع می توانند تاب آوری خود را در برابر ناامنی غذایی تقویت کنند.
برنامه های آموزشی متمرکز بر تغذیه، شیوه های کشاورزی پایدار و مهارت های تجاری، افراد را قادر می سازد تا تصمیمات آگاهانه ای بگیرند که سیستم ها را تقویت می کند.
علاوه بر این، همکاری بین دولت ها، مؤسسات آموزشی و سازمان های غیردولتی می تواند تأثیر آن را تقویت و تضمین کند که آموزش منجر به پیشرفت های ملموس در کاهش گرسنگی و ارتقای یک جامعه جهانی پر رونق می شود.
منابع
برگرفته از مقاله «پدیده جهانی گرسنگی و اسراف در موادغذایی»، نوشته بیژن بیدآباد
برگرفته از مقاله «تدابیر برنامه جهانی غذا در پیکار با گرسنگی در دهکده جهانی»، نوشته حسن موثقی
برگرفته از مقاله «سرمایه داری و معضل جهانی غذا»، نوشته محمود غفوری، محمد داوند
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}