نبرد غزه و صهیونیست ها نبرد حق و باطل است

نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه نبرد غزه و لبنان با صهیونیست ها نبرد حق و باطل است، گفت: جبهه مقاومت با شیاطین می جنگند.

به گزارش ایکنا از فارس، آیت الله لطف الله دژکام، نماینده ولی فقیه در استان فارس شامگاه یکشنبه، 29 مهرماه در اجلاسیه 3 هزار شهید عشایر استان فارس که در دبیرستان عشایری شهید بهشتی برگزار شد، با بیان اینکه این مدرسه نماد شجاعت و افتخار است، گفت: دبیرستان عشایری شهید بهشتی جوانانی چنین عزت آفرین، شجاع، نترس و دلاور تقدیم کرده است.

وی ادامه داد: امروز صحنه نبرد جبهه مقاومت و غزه با رژیم صهیونسیتی صحنه جنگ بین حق و باطل است. تفاوت این است که غزه در راه خدا با دشمن شیطانی مبارزه می کند، دشمنی که با حمایت آمریکا بمباران می کند و در طریق و راه شیطان است و البته که باید با شیاطین نبرد کرد.

نماینده ولی فقیه در استان فارس اظهار کرد: امروز باید با شهدا هم پیمان شد و فریاد زد که برای مبارزه با شیاطین و اولیای شیطان تا ظهور در مسیر انقلاب ایستاده ایم.

وی در ادامه سخنان خود به شهیدان دانش آموزان اشاره کرد و  ادامه داد: به یاد شهیدان و به احترام دانش آموزان در بین جوانان و نوجوانان هستیم، کسانی که ادامه دهنده راه شهدا و ادامه دهنده مسیر آنان هستند.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه در زمان جنگ تحمیلی از هر 2 جبهه ایران و عراق افرادی کشته می شدند، گفت: چه تفاوتی بین کشته های ایران و کشته های عراقی وجود دارد و چرا ایران به شهدای خود افتخار می کند و نام و یادشان را گرامی می دارد؟

وی با تأکید بر اینکه کشته ما زنده و جاویدان هستند، بیان کرد: خداوند زیبا فرمود که کسانی که ایمان آوردند در راه خدا می جنگند و آنان که کافر شدند در راه طاغوت می جنگند و کسی که در راه خدا کشته شود شهید است.

فرشید قاسمی، مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس نیز در این اجلاسیه بیان کرد: دبیرستان عشایری شهید بهشتی 92 شهید دانش آموز را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

وی با بیان اینکه شهید به معنی گواه و شهود است، ادامه داد: این مدرسه ماندگار است و دلیل این ماندگاری شجاعت، غیرت و شهادت دانش آموزان آن است.

قاسمی با تصریح اینکه 2 قطره نزد پروردگار ارج و منزلت دارد یکی قطره خون شهید و دیگری قطره عرقی که به واسطه زحمت ریخته می شود و تصریح کرد: بر این مدرسه فضای ایثار، شهادت، ازخودگذشتگی، تربیت دینی، اخلاقی و مذهبی حاکم است. تربیت دینی یعنی ارائه گزاره هایی که نشان دهد افراد پایبند دین هستند و تربیت عرفانی یعنی آدمی از جایگاه پست عبور کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس اظهار کرد: دانش آموزان باید به گونه ای عمل کنند که از لذت ها و کارهای دنیا گذشته و به فعالیت اخروی بپردازند.

قاسمی با بیان اینکه سلحشوری و دینداری دانش آموزان عشایر زبانزد است، گفت: تجربه این دانش آموزان شهید، تجربه قدسی بوده است.

انتهای پیام

نظرات

captcha