امروز دفاع مقدس الهام بخش و درس آموز محور مقاومت است

معاون هماهنگ کننده و امور استان های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس با تأکید بر اینکه امروز دفاع مقدس الهام بخش و درس آموز محور مقاومت است، گفت: امروز می بینیم که جبهه مقاومت با بهره گیری از تجارب دفاع مقدس و مشورت سرداران و بزرگان این حوزه توانسته دشمن را به چالش بکشد.

به گزارش ایکنا از چهارمحال وبختیاری، سردار علی اصغر جعفری، معاون هماهنگ کننده و امور استان های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس امروز 29 مهرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه با موضوع اختتامیه هشتمین «جشنواره ملی تولیدات هنری فانوس» که به صورت ویدئوکنفرانس و با حضور خبرنگاران چهارمحال و بختیاری در محل موزه دفاع مقدس و مقاومت استان در شهرکرد برگزار شد با اشاره به اینکه در دوران دفاع مقدس افتخارات عظیمی برای کشور خلق و الهام بخش جوانان شد، اظهار کرد: ضرورت دارد که این مقطع مهم و تاریخی را نه فقط برای نسل امروز بلکه برای نسل های آینده نیز حفظ کنیم.

وی با ذکر اینکه دفاع مقدس از حیث هویت ایرانی و اسلامی باید به خوبی منتقل شود، ادامه داد: خیلی ها تلاش دارند این مقطع پرافتخار را تحریف و واقعیات آن را به گونه ای دیگر بیان کنند که ما وظیفه داریم این حماسه را بدون تحریف مانند گنجی بی نظیر، برای آیندگان ماندگار و جاودان کنیم.

جعفری با بیان اینکه معرفی قهرمانان و الگوها موضوعیت دارد، افزود: نوجوانان و جوانان باید ضمن آشنایی با این الگوها به ارزش های خود ببالند و در برابر هجمه های دشمن مقاومت کنند. ما در دفاع مقدس و مقاومت قهرمانان بزرگی داریم که اگر به جوانان معرفی شوند برکات فراوانی خواهد داشت.

وی استفاده از ظرفیت بسیار مؤثر هنر برای معرفی، اعتلا، مانایی، الهام بخشی و انتقال مفاهیم دفاع مقدس را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: هر جا که از ابزار هنر برای شناساندن الگوها و قهرمانان به نسل جدید استفاده کردیم، این قشر آشنایی بهتر و بیشتری از این الگوها یافتند. لذا جا دارد به تأکید مقام معظم رهبری که قائلند اگر اندیشه ای با هنر آمیخته نشود ماندگار نخواهد بود، توجه داشته باشیم.

ظرفیت هنر در مانایی دفاع مقدس

جعفری با تأکید بر اینکه امروز دفاع مقدس الهام بخش و درس آموز محور مقاومت است، توضیح داد: امروز می بینیم که جبهه مقاومت با بهره گیری از تجارب دفاع مقدس و مشورت سرداران و بزرگان این حوزه توانسته دشمن را به چالش بکشد.

معاون هماهنگ کننده و امور استان های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس با اشاره به برپایی هشتمین جشنواره ملی تولیدات هنری فانوس، بیان کرد: تلاش بنیاد این بوده که از ظرفیت هنرمندان بهره گیری کند تا بتوان با بهترین و زیباترین روش های هنری، ارزش ها و معارف دفاع مقدس را معرفی کرد که جشنواره ملی فانوس در این راستا ظرفیت خوبی را ایجاد کرده است.

جعفری ادامه داد: ما امروز از حدود 650 اثر در سال 95 به بالغ بر 11 هزار و 500 اثر هنری در این جشنواره رسیدیم که حاکی از رشد خوبی است، جشنواره هنری فانوس بستری برای شناسایی هنرمندان جوان زیادی شده است که تلاش شده از این جوانان حمایت شود.

وی برگزاری نشست های تخصصی و کارگاه های آموزشی در کنار جشنواره ملی هنری فانوس را یادآور شد و بیان کرد: همه ساله کارگاه های آموزشی همزمان با مراسم اختتامیه برگزار می شود که در این راستا اساتید به استان میزبان اعزام می شوند و تلاش شده تا این جشنواره محفلی برای ارتقا و رشد هنرمندان جوان استان ها باشد.

افزودن بخش دانش آموزی به جشنواره فانوس

جعفری با اشاره به اینکه جشنواره فانوس دوره بلوغ خود را طی می کند، تصریح کرد: این رویداد هنری اثربخشی خود را در عرصه های مختلف به منصه ظهور گذاشته و زمینه را برای بهره گیری از ظرفیت هنر در معرفی مفاهیم دفاع مقدس، معرفی آثار فاخر هنرمندان ارزشی، تقویت هنرمندان جوان، ایجاد وفاق بین هنرمندان فعال و جوان، معرفی آثار خوب و ترجمه آثار به دیگر زبان ها برای شرکت در جشنواره های بین المللی و ... فراهم می کند.

وی با اشاره به میزبانی چهارمحال و بختیاری از هشتمین دوره جشنواره ملی هنری فانوس، گفت: برگزاری این جشنواره به میزبانی استان ها باعث کیفی شدن این رویداد هنری و نیز فعال شدن بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در استان ها شده است که امسال این رویداد با میزبانی شهرکرد برگزار خواهد شد و باتوجه به افزودن بخش دانش آموزی انتظار می رود نوجوانان و جوانان بیشتری در این رویداد آثار خود را شرکت دهند.

معاون هماهنگ کننده و امور استان های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در پایان گفت: چهارمحال و بختیاری در دفاع مقدس نقش ممتازی را ایفا کرد و دلاوری مردمان این خطه زبانزد بود که در بسیاری از عملیات ها پای کار بودند و حماسه آفریدند و این جشنواره هنری حوزه دفاع مقدس نیز به پاس این حماسه ها در این استان قهرمان پرور برگزار می شود.

11 هزار و 500 اثر به دبیرخانه جشنواره فانوس ارسال شد

در ادامه، مصطفی محدثی خراسانی، دبیر هشتمین جشنواره ملی تولیدات هنری فانوس در این نشست با اشاره به اینکه هنر بهترین ابزار برای بیان واقعیات دفاع مقدس است، اظهار کرد: جشنواره ملی فانوس در حوزه دفاع مقدس ایفاکننده این نقش است تا با واسطه هنر در رشته های گوناگون همچون موسیقی، فیلم، هنرهای نمایشی، تجسمی و تولیدات رادیویی به تبیین بپردازد.

وی ادامه داد: سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس در سال 95 با هدف تجمیع آثار و فعالیت های هنری پراکنده ناظر بر دفاع مقدس تشکیل شد که این سازمان طرح های کلان و راهبردی را در دستور کار قرار داد و از جمله جشنواره هنری فانوس با هدف ساماندهی آثار هنری راه اندازی شد.

محدثی خراسانی با اشاره به اینکه جشنواره فانوس هست سال بدون وقفه برگزار شده است، تصریح کرد: این رویداد. هنری از حیث کمی و کیفی مسیر رو به رشدی را پیموده است.

دبیر هشتمین جشنواره ملی تولیدات هنری فانوس بیان کرد: فراخوان هشتمین دوره اواخر اسفندماه سال گذشته منتشر و جشنواره های استانی در بهار و تابستان امسال برگزار شد و قریب به 11 هزار و 500 اثر در رشته های مختلف هنری به این جشنواره رسیده است.

محدثی خراسانی افزود: امسال بخش دانش آموزی نیز اضافه شده است که میوتواند محل جولان نسل نوجوان و جوان در رشته های تئاتر، سرود، نقاشی و فیلم 180 ثانیه ای باشد.

دبیر هشتمین جشنواره ملی هنری فانوس در پایان گفت: از مجموع 11 هزار و 500 اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره و داوری و ارزیابی آثار، 439 اثر به مرحله نهایی راه یافتند که داوری ها در طی ماه گذشته انجام شد و از منتخبان هر رشته در مراسم اختتامیه جشنواره که روز دوم آبان ماه در شهرکرد برگزار می شود، تجلیل خواهد شد.

انتهای پیام

نظرات

captcha