اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
سنندج_ مدیر زراعت جهاد کشاورزی کردستان گفت: میانگین عملکرد برداشت سیب زمینی در کردستان، در هکتار نسبت به میانگین کشوری 10 تن بالاتر است.
فریدون حامدی در گفت وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: کردستان یکی از قطب های تولید سیب زمینی در کشور است.
وی بیان کرد: 8 هزار و 350 هکتار از اراضی کشاورزی کردستان به کاشت سیب زمینی اختصاص دارد.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی کردستان عنوان کرد: کردستان رتبه سوم در تولید سیب زمینی در کشور را دارد و دشت های قروه و دهگلان از مناطق اصلی کشت سیب زمینی کردستان هستند.
حامدی تصریح کرد: سیب زمینی کردستان بعد از گندم دومین محصول استراتژیک و اصلی کاشته شده در کردستان است.
وی خاطرنشان کرد: برداشت سیب زمینی در کردستان از نیمه دوم مهر ماه آغاز و تا 15 آبان ادامه دارد.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی کردستان عنوان کرد: در زمینه کاشت سیب زمینی میانگین عملکرد ما در هکتار نسبت به میانگین کشوری 10 تن بالاتر است.
حامدی افزود: بین 41 تا 42 تن محصول در مزارع استان سیب زمینی برداشت می شود و 2 هزار بهره بردار کردستانی زمین های خود را به کاشت این محصول اختصاص دادند.
13 رقم سیب زمینی در کردستان کاشت می شود
وی اظهار کرد: 13 رقم سیب زمینی در مزارع استان کاشت و جلی ، اسپریت و آلمرا سه نوع اصلی کاشت سیب زمینی در کردستان است.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی اذعان کرد: در مزارع سیب زمینی کردستان برای 3 هزار نفر به صورت فصلی شغل ایجاد شده و برای یک هکتار حدود 20 نفر بهره بردار لازم است.
حامدی گفت: در مدت 8 ساعت در روز حدوداً هر یک نفر 50 کیسه سیب زمینی برداشت می کند و روزانه 60 تن محصول روانه انبار خواهد شد.
سیب زمینی مازاد در کردستان صادر می شود
وی بیان کرد: 100 هزار تن از محصول سیب زمینی استان مصرف و مابقی به سایر شهرها و تهران و اقلیم کردستان صادر خواهد شد.
وی بیان کرد: دشت های دهگلان و قروه بیشترین سطح زیر کشت سیب زمینی در کردستان یعنی 90 درصد را به خود اختصاص دادند.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی کردستان عنوان کرد: سیب زمینی یک محصول پر آب در تناوب کشت است که باید محصولاتی که توقع آبی کمی دارند مانند کلزا و مخصوص کاشت پاییزه هم هستند بعد از سیب زمینی کاشته شود.
وی افزود: دو کارخانه تبدیلی برای محصول سیب زمینی استان وجود دارد که اگر صنایع فرآوری در کردستان افزایش یابد، عملکرد بهتری خواهد داشت.
{{name}}
{{content}}