اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/گیلان یک هنرمند گیلانی گفت: پروژه «بچه های ایران» فقط یاد گرفتن چند قطعه موسیقی نبود؛ این کار تاثیر مثبت روی زندگی بچه های ایران دارد و در اولویت ما این نبود و نیست که یک نوازنده خوب تحویل جامعه بدهیم؛ اولویت ما این است که یک انسان خوب تحویل جامعه بدهیم؛ آن ها در این کار گروهی یاد می گیرند که با پشتکار کنار هم ساز بزنند؛ کنار هم کار کنند و کنار هم خوشحال تر باشند.
«بچه های ایران» توانستند با تلاش عاشقانه و تعامل سازنده کنار هم، در نخستین گام های خود در مسیر حرفه ای هنر موسیقی به نقطه ای برسند که از یک سو خودشان و از سویی خانواده هایشان خرسند و خوشحال باشند و افتخار یک کار دسته جمعی را با همکاری و همراهی هم تجربه کنند از سویی دیگر در این جمع صمیمی و دوستانه، که هر لحظه آن با خاطراتی شیرین و هم دلی عمیق عجین شده بود قطعا با چالش های کار دسته جمعی و هماهنگی و نظم آشنا شدند؛ مهدی نشاط و امیر شیرودی دو هنرمندی هستند که گروه «بچه های ایران» را از نگین سبزآبی گیلان دور هم جمع کردند تا یک کار دسته جمعی و منظم را برای عموم به نمایش بگذارند.
امیر شیرودی هنرمند و نوازنده گیلانی در گفت و گو با ایسنا این کار را محصول تلاش چند ساله دانست و بیان کرد: هنرجویان بیش از 15 آموزشگاه موسیقی از نقاط مختلف استان گیلان و از چابکسر تا آستارا با برنامه ریزی دقیق تمرینات را شروع کردند و سال گذشته برای نخستین بار کنسرت بچه های ایران به عنوان یک تجربه موفق اجرا شد و برای کودکان و نوجوانانی که پا به میدان هنر گذاشته بودند شیرین و سخت بود اما در مجموع، این اثر هنری در موفقیت و انگیزه هنرجویان بسیار اثرگذار بود. امسال هم تصمیم گرفتیم هنرجویان بیشتری را درگیر کنیم و به روی سن بیاوریم که تقریبا حدود 130 نفر در مدتی طولانی در حال تمرین بودند تا برای اجرا آماده باشند.
مهدی نشاط نوازنده و هنرمند گیلانی با بیان اینکه حضور روی سن باعث می شود بچه های ایران جدی تر و حرفه ای تر یک تخصص و یک ساز و یک کار را دنبال کنند تصریح کرد: هنرجویانی که قرار است در یک سالن برای مخاطب بنوازند بی تردید برای موسیقی زمان بیشتری می گذارند و با همین ایده بود که کار بچه های ایران را شروع کردیم و ایده اش از چند سال پیش شروع شد که ریشه در گفتگوی بنده با همکارانم داشت تا بتوانیم هنرجویان را در موقعیتی قرار بدهیم که هم در سنین کم کار گروهی را بیاموزند و هم تخصصی تر با سازشان برخورد کنند.
نشاط با تاکید بر برنامه ریزی های طولانی مدت و دقیق برای اجرای موفق و خاطره انگیز بچه های ایران و تمرینات مستمر و سخت گفت: چون با کار بسیار بزرگی مواجه بودیم نیاز به برنامه ریزی دقیق، بلند مدت و منظم داشتیم نباید شتاب زده عمل می کردیم؛ در کلاس ها به صورت دسته جمعی با هنرجویان ساعات طولانی برای اعتماد به نفس و قدرتمند شدن آنها روی سن کار کردیم و این تعامل و این همکاری و تشریک مساعی بسیار ارزشمند بود؛ پشتکار بچه ها و هنرجویانی که به ما پیوستند ستودنی بود. نیاز داشتیم که آنها به این فضا عادت کنند و دسته جمعی و در سن کم، کار مهم و بزرگی را به نتیجه برسانند و کسی خارج ننوازد و بتوانند با آرامش و تمرکز ساز بزنند. در رودسر، لاهیجان، رشت و شهرهای بندرانزلی، رضوانشهر و ... ما دامنه بسیار گسترده ای داریم که توانستند این پروژه را به سرانجام برسانند.
نشاط در ادامه افزود: در این پروژه هم هنرجویان و هم خانواده های آنها بسیار زحمت کشیدند و همکاری کردند سختی ها را تحمل کردند و قطعات زیادی را در زمان اندک آموختند و این کار فقط یاد گرفتن چند قطعه موسیقی نبود؛ این کار تاثیر مثبت روی زندگی بچه های ایران دارد و در اولویت ما این نبود و نیست که یک نوازنده خوب تحویل جامعه بدهیم؛ اولویت ما این است که یک انسان خوب تحویل جامعه بدهیم؛ حالا این انسان می تواند خیلی خوب و یا در سطح پایین ساز بزند اما این انسان نوازنده در دل کار، شکیبایی، تحمل، پشتکار و خوب بودن را یاد می گیرد؛ آن ها در این کار گروهی یاد می گیرند که کنار هم ساز بزنند؛ کنار هم کار کنند؛ کنار هم فکر کنند؛ کنار هم به نتیجه برسند و کنار هم خوشحال تر باشند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}