بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
به گزارش ایرنا، گوشت مرغ به دلیل بالا بودن ارزش تغذیه ای همواره مورد توجه مردم قرار گرفته و بیشترین کاربرد را در غذاهای مصرفی آنهم به اشکال مختلف دارد چراکه استفاده از آن ضمن داشتن ارزش غذایی به راحتی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و در درمان برخی بیماریها موثر است.
به گزارش ایرنا، گوشت مرغ به دلیل بالا بودن ارزش تغذیه ای همواره مورد توجه مردم قرار گرفته و بیشترین کاربرد را در غذاهای مصرفی آنهم به اشکال مختلف دارد چراکه استفاده از آن ضمن داشتن ارزش غذایی به راحتی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و در درمان برخی بیماریها موثر است.
مرغ به عنوان پرمصرف ترین گوشت شناخته شده در سراسر جهان منبعی غنی از انواع ویتامین، پروتئین و مواد مغذی است. به همین دلیل نقش بسیاری در تامین آهن ضروری بدن، کلسیم، پتاسیم، فسفر، سلنیوم و انواع ویتامین ها خواهد داشت.
حوزه پرورش طیور و مرغ یکی از بخش های مهم برای سرمایه گذاری است. در سالهای قبل وابستگی زیادی به واردات مرغ در کشور وجود داشت اما در حال حاضر در زمینه تولید و صادرات مرغ پیشرفت های زیادی صورت گرفته است.
مدیر امور طیور و پرورش زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی یکسال اخیر 412 واحد مرغداری همدان اقدام به جوجه ریزی کرده اند و در شهریور ماه نیز حدود 2 میلیون و 920 هزار جوجه ریزی در این مرغداری های انجام شده است.
وی درباره کیفیت مرغ ها توضیح داد: ضایعات مرغ های درشت و سنگین وزن بیشتر است که از جمله می توان به میزان چربی بخصوص چربی زیر پوست اشاره کرد که میزان دور ریز مرغ را بالا می برد.
مصرف کننده با خرید مرغ درشت هزینه چربی را می پردازد
مدیر امور طیور و پرورش زنبور عسل جهاد کشاورزی استان همدان گفت: از جمله مشکلات مرغ با وزن بالا کیفیت پایین لاشه و پروتئین مرغ به دلیل سن بالای مرغ است چراکه با درشت شدن مرغ، کیفیت گوشت آن پایین می آید که موجب ضرر به تولید کننده و مصرف کننده می شود.
وی با بیان اینکه مرغ سایز بهترین گوشت را برای مصرف کننده دارد، یادآور شد: وزن مرغ سایز و استاندارد در دنیا بین یک کیلو و 800 گرم تا 2 کیلوگرم به مصرف کنندگان عرضه می شود.
پورطلوعی اظهار کرد: از آنجائیکه مرغ سایز در جهان شناخته شده است اگر در واحدهای تولیدی مرغ ها با همین سایر تولید شود، می تواند در حوزه صادرات به کشورهای وارد کننده مرغ نیز موفق عمل کرد.
وی با اشاره به اینکه برخی واحدهای مرغداری طی سالهای اخیر مرغ ها را با وزن های بالا عرضه می کنند، افزود: اینگونه مرغ ها کیفیت لازم پروتئین را ندارد و در واقع مصرف کننده هزینه چربی محوطه بطنی و زیر پوستی مرغ را پرداخت می کند.
بر اساس آخرین گزارشات 523 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت تولید 9 میلیون و 500 هزار قطعه در هر دوره و 19 واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت 500 هزار قطعه و یک واحد جوجه کشی با ظرفیت یک میلیون قطعه در استان همدان فعال است.
{{name}}
{{content}}