اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
رایزن فرهنگی کشورمان در اجلاس بین المللی دینی سنت پترزبورگ با اشاره به بحران های فردی و اجتماعی انسان معاصر گفت: ریشه این چالش ها و بحران ها از جمله آنچه امروز بر مردم مظلوم غزه و لبنان می گذرد دوری از خداباوری و راندن دین و آموزه های آن از سپهر زندگی باطنی و ظاهری بشریت است.
به گزارش ایسنا، نخستین دوره اجلاس بین المللی دینی سنت پترزبورگ با همکاری اداره دینی مسلمانان سنت پترزبورگ و شمال غرب روسیه کار خود را آغاز کرده است.
در این اجلاس که به موضوع «حفظ ارزش های دینی، معنوی و اخلاقی در دنیای مدرن و توسعه گفتگوی ادیان» اختصاص دارد نمایندگان بیش از 5۰ کشور جهان از جمله ایران، عربستان سعودی، قطر، امارات، عراق، ترکیه، مراکش، یمن، گامبیا، سومالی، اوگاندا، چاد، فرانسه، آلمان و ایتالیا و نمایندگانی از ادیان و مذاهب روسیه حضور دارند.
در مراسم افتتاحیه این اجلاس، مسعود احمدوند، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه با اشاره به نتایج برگزاری چنین نشست ها و گفت وگوهایی که می تواند به برون رفت از مشکلات گریبانگیر انسان در دنیای معاصر کمک کند، عنوان کرد: کانون محوری گسست انسان معاصر از انسان سنتی، بیش از هر امری به دو مؤلفه اساسی انسان باوری و خداباوری یعنی اعتقاد به مرکزیت انسان یا مرکزیت خدا در دو فرهنگ غیردینی و فرهنگ دینی باز می گردد. رویکرد صرفاً دنیوی به انسان بر اساس خود بنیادی در نقطه تقابل با آموزه های دینی قرار می گیرد که خدا را اساس عالم می داند.
پیروان خدا پیروز خواهند شد
احمدوند نتیجه توسعه چنین افکاری را موجب بحران های امروزی از جمله بحران معنا و هویت در جوامع انسانی دانست و گفت: در تمامی ادیان آسمانی، محوری ترین موضوع «خدا» است و نمایندگان ادیان مختلف می توانند با فراخواندن مردم به این حلقه اتصال به هشیاری بشر امروز کمک کنند. بحران و چالش های فردی و اجتماعی جهان معاصر مانند سست شدن نهاد خانواده، ترویج بی اخلاقی و بی عفتی در رسانه ها و گسترش ظلم و بی عدالتی مانند آنچه امروز بر مردم بی گناه غزه و لبنان می گذرد، در قدسیت زدایی و راندن دین و آموزه های آن از حوزه زندگی باطنی و ظاهری ریشه دارد. آنچه امروز مردم مظلوم غزه و لبنان با آن مواجه هستند، نشان دهنده سقوط اخلاقی بشر و نهادهای مدافع حقوق بشری است اما در میان همه این جنایت ها و ظلم ها، ما خداباوران این وعده الهی را از یاد نبرده ایم که پیروان خدا پیروز خواهند شد.
همچنین در این مراسم، شیخ راویل پانچایف، مفتی سنت پترزبورگ و شمال غرب روسیه اظهار کرد: امروز در این جمع ما به یک موضوع مهم و اساسی در مورد حفظ و تقویت ارزش های معنوی و اخلاقی می پردازیم؛ موضوعی که نه تنها برای فدراسیون روسیه مهم است، بلکه یک موضوع جهانی است.
وی با بیان آنکه این اجلاس به عنوان اولین دوره می تواند آغازگر توسعه همکاری های کشورها با یکدیگر باشد بر ضرورت توجه به نسل جوان برای آشنا کردن آنها با آموزه های انسانی، معنوی و اخلاقی تأکید کرد.
دیگر سخنرانان افتتاحیه این اجلاس، با بیان اینکه در برخی کشورها، ارزش های سنتی و اخلاقی با پارادایم سهل انگاری جایگزین شده است بر لزوم برگزاری چنین رویدادهای بین المللی برای ایجاد فرصت برقراری روابط دوستانه بین نمایندگان ادیان جهان و تبادل تجارب درباره چگونگی سازگاری اصول اخلاقی ادیان سنتی با واقعیت های دنیای مدرن تأکید داشتند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}