وضعیت نگران کننده آب های جزیره خارگ در پی آلودگی نفتی

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: تعویض خطوط لوله دریایی فرسوده انتقال نفت برای جلوگیری از آلودگی محیط زیست دریایی و اکوسیستم های ساحلی در غرب جزیره خارگ ضروری است.

- اخبار استانها -

عبدالرحمن مرادزاده در گفتگویی با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به بررسی وضعیت آلودگی نفتی آب های ساحلی غرب جزیره خارگ اظهار کرد: آلودگی های ناشی از خط لوله 26 اینچ میدان نفتی ابوذر و وضعیت زیست محیطی خلیج فارس و آب های ساحلی جزیره خارگ نگران کننده است.

وی ادامه داد: به دلیل اینکه حوادث خطوط لوله بیشترین ظرفیت آلودگی در آب و خاک و مخاطرات محیط زیستی دارد می تواند به بیشترین ضرر به وجود آورد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با بیان اینکه در چند سال گذشته و شش ماهه اول سال جاری در بخش خطوط لوله مشکلات و حوادث بسیاری در آلودگی نفتی استان بوشهر اتفاق افتاده است گفت: لازم است شرکت ها و دستگاه های متولی در نوسازی و تعویض خط لوله نفت زیر دریایی تسریع کنند.

مرادزاده اضافه کرد: با اقدامات انجام شده و به کارگیری شناور دریاپاک اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر و 2 شناور پاکسازی و امحا آلودگی نفتی، از انتشار آلودگی تا حدودی جلوگیری شده ولی نیاز است دستگاه های متولی برای جلوگیری از نشت مجدد نفت اقدامات لازم را انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه نشت نفت به دریا منجر به آسیب جدی و غیرقابل برگشت به زیستگاه های حساس آبزیان و سواحل می شود تأکید کرد: اقدامات کنترلی و پاکسازی سریع و به موقع این آلودگی و تعیین تکلیف و تسریع در آغاز طرح تعویض خط لوله دریایی میدان نفتی ابوذر به خارگ را ضروری است.

جلوگیری موقت از نشت نفت خطوط زیردریایی جزیره خارگ

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر ادامه داد: بررسی مطالعات ارزیابی آثار زیست محیطی این پروژه نیز توسط سازمان حفاظت محیط زیست انجام گرفته است.

مرادزاده بیان کرد: برای جلوگیری از نشت نفت از خطوط زیردریایی میادین نفتی در غرب جزیره خارگ و آلودگی خلیج فارس، نوسازی و تعویض خط لوله انتقال نفت فرسوده از سوی دستگاه های مرتبط ضروری است.

انتهای پیام/190/.

نظرات

captcha