مدیرکل راهداری استان خبر داد

بهسازی 330 کیلومتر آسفالت راه های خراسان رضوی

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی با اشاره به اینکه تمرکز راهداری بهسازی و روکش راه های مواصلاتی است، گفت: از ابتدای آغاز طرح تحول بهسازی راه های مواصلاتی تا امروز 1700 کیلومتر لکه گیری و روکش آسفالت و 300 کیلومتر اسلاری سیل که اقدامی در راستای حفاظت از آسفالت راه های استان انجام شده است.

جعفر شهامت پنج شنبه 26 مهرماه در حاشیه بازدید از راه های مواصلاتی شهرستان گناباد در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: برآورد اولیه برای بهسازی روکش آسفالت جاده های استان 3000 کیلومتر بوده و تا جایی که شرایط آب و هوایی اجازه دهد کار انجام می شود.

وی با بیان اینکه پیش بینی می شود در انتهای سال 1404 به 3000 کیلومتر هدف گذاری شده برسیم، اظهار کرد: موافقت های اولیه رفع 18 نقطه حادثه خیز پر تصادف خراسان رضوی اخذ و پیمان سپاری شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: با مشارکت های استانی و ملی نهایت تا شهریورماه سال آینده مشکلات نقاط حادثه خیز رفع خواهد گردید و امیدواریم که مشکلی در فرایند تأمین اعتبار ایجاد نشود. کار پیمان سپاری شده و با رفع 18 نقطه حادثه خیز استان تمام مصوبات استان از سال 1395 تا 1401 در خصوص این نقاط رفع خواهد شد.

وی با بیان اینکه راه های روستایی در استان با همکاری دفتر روستایی استانداری و فرمانداران شهرستان ها اولویت بندی شده و احداث راه روستایی شتاب گرفته است، گفت: سه سال قبل نیاز احداث 2000 کیلومتر راه روستایی در استان مطرح بود که اکنون به 1670 کیلومتر کاهش یافته است و امیدواریم در یک دوره یک ساله بتوانیم 180 کیلومتر راه روستایی آسفالت را در راستای خدمت به مردم تقدیم کنیم.

شهامت ادامه داد: از 430 کیلومتر اولین اولویت راه های روستایی تقریباً 300 کیلومتر از آن باقی مانده که با اتمام پروژه امسال در یک دوره دو ساله قابل انجام است و با این اقدام افزایش جمعیت برخوردار در روستاهای بالای 20 خانوار به حدود 98 درصد ارتقا می یابد.

وی افزود: روستاهای باقیمانده در اولویت اول نبودند چنانچه با محدودیت های اعتبارات روبرو نباشیم در صورت امکان بهسازی راه ها در دستور کار قرار می گیرد.

شهامت با اشاره به اینکه اکثر راه های خراسان رضوی راه های کویری هستند و به دلیل تردد زائران و مسافران دارای اهمیت بسیار هستند، گفت: اکنون 60 مورد مجتمع بین راهی در این استان در حال بهره برداری است و 80 مجتمع در مراحل مختلف احداث هستند که امیدواریم با تکمیل آنها در پایان سال 1404 بتوانیم فاصله مناسب برای استراحت رانندگان و زائران فراهم کنیم؛ و تلاش می شود تعداد این مجتمع ها به 100 مورد در دوره 2 تا 3 ساله افزایش یابد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی افزود: در حال حاضر 5 مجتمع بین راهی توسط اداره کل راهداری خراسان رضوی در حال احداث است که یکی از این مراکز به بهره برداری رسید.

وی با اشاره به اینکه طرح جامع پایانه مرزی که حدود 10 سال متوقف بود اکنون 55 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: یکی از پروژه های بسیار مهم استان پایانه دو غارون است که به دنبال تأمین منابع مالی آن هستیم تا در فاز اول در یک دوره 6 ماهه فاز مسافربری آن به بهره برداری برسد.

انتهای پیام

نظرات

captcha