معاون استاندار خبر داد

افتتاح گذر غذا در کرمان و سیرجان؛ به زودی

ایسنا/کرمان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: در راستای تقویت صنعت گردشگری استان در کرمان، در محور هفت باغ علوی و شهر سیرجان خیابان غذا ایجاد خواهد شد و در آینده نزدیک در این دو شهر گذر غذا خواهیم داشت.

امیر حسن زاده در حاشیه جشنواره ملی نان در کرمان در گفت و گو با ایسنا از اهمیت صنعت غذا سخن گفت و اظهار کرد: باید زنجیره تهیه، تولید و بسته بندی غذا تکمیل شود.

به اعتقاد وی، 10 میلیون تن مواد کشاورزی خام در استان کرمان تولید می شود که باید با فراوری، آنها را به محصولات غذایی قابل صادرات تبدیل کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان بر لزوم همکاری و هماهنگی سازمان های غذا و دارو و استاندارد تاکید کرد و در ادامه افزود: دومین جشنواره ملی نان با حضور 27 استان در کرمان در حال برگزاری است و با توجه به استقبال مردم، این جشنواره یک رویداد گردشگری است.

وی با اشاره به ثبت ملی حدود 30 خوراک استان گفت: با توجه به ظرفیت های بالقوه کرمان از جمله تنوع اقلیم و وجود اقوام مختلف، می توان رویدادهای متعدد گردشگری با محوریت غذا در این خطه برگزار کرد.

به گفته حسن زاده، غذا عصاره فرهنگ هر منطقه است و گردشگری خوراک می تواند تاثیرات بسیار مثبتی بر روح و روان انسان های مختلف داشته باشد.

معاون استاندار کرمان با بیان این مطلب که باید در حوزه غذا به بازارهای خلیج فارس و CIS  توجه شود، عنوان کرد: در حوزه غذا حدود 150 شرکت فعال داریم که تعدادی از آنها در حوزه صادرات کار کرده اند.

به اعتقاد وی، با توجه به نخلستان های استان کرمان، باید در حوزه فراوری خرما ورود پیدا کنیم که باید از ظرفیت دانشگاه ها در این زمینه استفاده کرد.

حسن زاده در پایان بر لزوم برگزاری نشست های تخصصی در حوزه غذا تاکید کرد و پیشنهاد داد تا از شرکت های دانش بنیان و ( R&Dسیستم یا واحد تحقیق و توسعه) استفاده شود.

انتهای پیام

نظرات

captcha