بیش از 80 درصد کشورها در توقف تخریب اکوسیستم های زمین شکست خورده اند

یک تحلیل آماری جدید نشان می دهد بیش از 80 درصد از کشورها در ارائه برنامه های خود برای تحقق توافقنامه سازمان ملل در راستای توقف تخریب اکوسیستم های زمین، شکست خورده اند.

به گزارش ایسنا، نزدیک به 2 سال پیش، جهان در «مونترال» کانادا قراردادی منعقد کرد که شامل اهدافی برای حفاظت از 30 درصد خشکی و دریا به نفع طبیعت، اصلاح میلیاردها دلار در یارانه های مضر برای محیط زیست و همچنین کاهش استفاده از آفت کش ها بود.

کشورها متعهد شدند برنامه های خود را برای تحقق این توافق قبل از برگزاری اجلاسی موسوم به Cop16 تنوع زیستی در «کالی» کلمبیا که از این ماه آغاز می شود، ارائه کنند - اما تنها 25 کشور این کار را انجام داده اند.

با این حال 170 کشور دیگر نتوانستند این ضرب الاجل را رعایت کنند.

تجزیه و تحلیل دو نشریه Carbon Brief و گاردین نشان می دهد که برخی از مهمترین اکوسیستم های روی کره زمین تحت پوشش استراتژی های ملی تنوع زیستی و برنامه های اقدام (NBSAPs) نیستند.

به گزارش روزنامه «گاردین»، «کریستال دیویس»، مدیر جهانی برنامه غذا، زمین و آب در مؤسسه منابع جهانی، گفت: طبیعت با بحرانی مواجه است که عمدتاً ناشی از استفاده بشر از زمین و اقیانوس است... در Cop16، زمان آن رسیده که همه کشورها گام بردارند و یک توافق مهم جهانی برای حفاظت و احیای طبیعت را به عمل تبدیل کنند.

اکوسیستم به معنی یک اجتماع بوم شناسی عناصر اجزای زنده و اجزای غیرزنده و تعامل آنها با یکدیگر در محیط های تعریف شده است.

انتهای پیام

نظرات

captcha