اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/کرمانشاه رییس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه با اشاره به اقدامات ارزشمند پژوهشکده توسعه کالبدی، گفت: این پژوهشکده می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات استان باشد و می طلبد حمایت های بیشتری از این پژوهشکده بویژه در حوزه اعتباری صورت گیرد.
مسلم حدیدی در نشست با محمد رشیدی عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم کرمانشاه، با اشاره به جهش فعالیت های سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه در دو سال گذشته، گفت: طی این مدت هشت ساختار فناورانه جدید در سازمان ایجاد شده و هدفگذاری برای ورود به بازارهای بین المللی هم انجام شده است.
وی افزود: خوشبختانه از سوی مرکز ارتباطات بین المللی جهاددانشگاهی، مجوز فعالیت سازمان کرمانشاه به عنوان مسول پیگیری جهت صدور محصولات دانش بنیان و ارائه خدمات فنی و مهندسی و پزشکی به کشور عراق هم صادر شده است.
حدیدی از تدوین برنامه راهبردی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه خبر داد و افزود: با برنامه ریزی صورت گرفته جهش قابل توجهی در حوزه فناوری و نوآوری استان شاهد خواهیم بود.
وی افزود: متاسفانه علی رغم حجم بالای فعالیت های سازمان، میزان تخصیص اعتبارات با فعالیت های صورت گرفته متناسب نیست و با وجود اینکه پارک علم و فناوری کرمانشاه و پژوهشکده توسعه کالبدی ردیف اعتباری در بودجه دارند، متاسفانه اعتبارات آنها بسیار ناچیز است.
وی افزود: پژوهشکده توسعه کالبدی که یکی از مراکز مهم تحقیقاتی استان محسوب شده و بسیاری طرح های ارزشمند از دل آن بیرون آمده، امسال تنها 800 میلیون تومان اعتبار برای آن لحاظ شده و این درحالیست که پژوهشکده هایی با رویکردهای مشابه بیش از 20 میلیارد تومان اعتبار داشته اند.
وی افزود: پژوهشکده توسعه کالبدی یکی از مهمترین مراکز مطالبه گری استان در حوزه اقتصادی و اجتماعی است و بسیاری طرح های آن به رفع مشکلات استان منجر شده است.
وی افزود: تدوین سند مسئله شناسی استان و سند توسعه خارجی از اقدامات مهم پژوهشکده توسعه کالبدی استان می باشد.
حدیدی گفت: پژوهشکده توسعه جهاددانشگاهی می تواند در حوزه مسائل و مشکلات استان ورود کرده و با ارائه راهکار عملیاتی به دستگاه های مربوطه، گام اساسی و مهمی درجهت رفع مشکلات استان بردارد.
پیگیر راه اندازی مجتمع فرآورش قیرطبیعی در استان هستیم
رییس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در ادامه از هدفگذاری این نهاد برای راه اندازی مجتمع فرآورش قیرطبیعی در استان خبر داد و افزود: کرمانشاه منبع غنی ذخایر قیرطبیعی کشور است و متاسفانه این محصول ارزشمند بدون فرآوری از استان خارج می شود.
وی افزود: در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر جلوگیری از خام فروشی و برای حفظ این سرمایه ارزشمند استان، سازمان جهاددانشگاهی اقدام به فرآوری این ماده معدنی با ارزش کرده است.
وی افزود: خوشبختانه در گام اول توانستیم از قیرطبیعی، کربن فعال تولید کرده واین محصول را به مرحله تولید نیمه صنعتی برسانیم، در حال حاضر نیز تولید سه فرآورده ارزشمند دیگر از قیرطبیعی را در دستور کار داریم که تولید این محصولات در مقیاس آزمایشگاهی با موفقیت صورت گرفته است.
حدیدی گفت: با توجه به این اقدامات و پیگیری برای تولید این سه فرآورده در نظر داریم یک مجتمع فرآورش قیرطبیعی در استان راه اندازی کنیم.
وی افزود: این مجتمع یک نیاز ضروری برای استان است و اگر حمایت های لازم صورت گیرد با راه اندازی این مجتمع تا حد زیادی از خام فروشی قیرطبیعی استان جلوگیری می شود.
اجرای 160 طرح در پژوهشکده توسعه کالبدی جهاددانشگاهی کرمانشاه
خلیل جلیلی معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه هم در این نشست با اشاره به فعالیت 10 ساله پژوهشکده توسعه کالبدی گفت: علی رغم اقدامات و فعالیت های بسیار شاخص و اثرگذار این پژوهشکده متاسفانه اعتبار سالانه آن حدود 800 میلیون تومان است، درحالیکه پژوهشکده هایی با سطح فعالیت کمتر بیش از 20 میلیارد تومان اعتبار گرفته اند.
وی از انجام بیش از 160 طرح در این پژوهشکده خبر داد و افزود: در این پژوهشکده ساختارهایی مانند مرکز هم اندیشی توسعه استان، مرکز تجاری سازی نتایج تحقیقات و مرکز کسب و کارهای خانگی شکل گرفته که هرکدام راهگشای بسیاری مشکلات در استان بوده اند.
سیامک آزادی رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه هم در این نشست با اشاره به حمایت های پارک علم و فناوری از شرکت های دانش بنیان، گفت: یکی از ساختارهایی که می تواند کمک حال شرکت های دانش بنیان استان باشد صندوق «نوآوری و شکوفایی» است که بسیاری استانها کمک های فنی و اعتباری خود را به این صندوق اختصاص می دهند تا از این طریق حمایت ویژه تری از شرکت های دانش بنیان صورت گیرد.
وی افزود: کمک های فنی و اعتباری استان امسال 65 میلیارد تومان است که اگر بخواهد میان حوزه های مختلف کشاورزی، گردشگری، صنعت و ... تقسیم شود قطعا نمی توان کاری از پیش برد، اما اگر همین اعتبار به صندوق نوآوری و شکوفایی استان اختصاص پیدا کند با تزریق آن به شرکت های دانش بیان گامی موثر در کمک به این شرکت ها و حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان برداشته خواهد شد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}