بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
کنسرت ارکستر بزرگ «مهربانی» به رهبری و آهنگسازی سلمان سالک و با حضور 120 نوازنده و خواننده در برج میلاد برگزار شد.
به گزارش ایسنا، ارکستر بزرگ «مهربانی» سال گذشته با دو اجرا در تالار وحدت کار خود را آغاز کرد، اما امسال اجرای این ارکستر به برج میلاد منتقل شد تا امکانات بهتری از نظر فنی، برای اجرای در اختیار داشته باشد.
ارکستر بزرگ «مهربانی» شنبه 21 مهر 1403 در برج میلاد روی صحنه رفت. در این ارکستر 150 نوازنده و خواننده عضو هستند که در اجرای برج میلاد به دلیل محدودیت های صحنه ای 120 نوازنده روی صحنه رفتند.
این کنسرت شامل دو بخش بود که در بخش نخست 6 قطعه و در بخش دوم، چهار قطعه ی دیگر نواخته و خوانده شد.
بخش نخست تصنیف «ای یار من» با شعری از مولانا، قطعه «طلب» در دستگاه شور(بی کلام)، تصنیف «زندان شب یلدا» با شعری از هوشنگ ابتهاج(ه.الف سایه)، چهارمضراب و تصنیف «درد گُنگ» با شعری از هوشنگ ابتهاج (ه.الف سایه) و رِنگ «مازنی» قطعه ای بی کلام، براساس موسیقی محلی مازندران اجرا شد.
بخش دوم نیز به اجرای تصنیف یار دلنواز با شعری از حافظ، آواز «در این شبها» با شعری از محمدرضا شفیعی کدکنی - همنواز آواز سلمان سالک، تصنیف «مژده آزادی» با شعری از هوشنگ ابتهاج (ه.الف سایه) و تصنیف «ای ایران» آهنگی از روح الله خالقی با شعری از حسین گل گلاب اختصاص داشت.
سلمان سالک در یادداشتی درباره اجرای ارکستر بزرگ مهربانی نوشته است: «این دومین باری است که ارکستر بزرگ مهربانی به روی صحنه می رود. این ارکستر شامل 150 نوازنده و خواننده است که در این اجرا به دلیل محدودیت ابعاد سن در برج میلاد، 120 نفر از آنان اجرا می کنند. آنچه پیش رو دارید، تجربه ای ست حاصل از کنار هم قرار گرفتن سازهای زهی مضرابی، بادی، کوبه ای و آواز ایرانی در کنار هم به شکل یک ارکستر بزرگ، که به منظور اجرای قطعاتی با فواصل موسیقی دستگاهی به صورت چندصدایی برای سازها و همخوانان موسیقی ایرانی توسط اینجانب ساخته و تنظیم شده است.»
در این قسمت ویدیویی را از اجرای این ارکستر ببینید:
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}