محصولات لرستان به نام استان های دیگر/صنایع تبدیلی نداریم

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با اشاره به نبود صنایع تبدیلی در این استان از عدم حمایت از کشاورزان و معرفی محصولات لرستان به نام استان های دیگر انتقاد کرد.

- اخبار استانها -

کامران ساروقی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در خرم آباد با اشاره به اقلیم چهارفصل لرستان، گفت: این استان به دلیل آب وهوای مناسب در تولید محصولاتی مانند انار، عسل و نخود جزو استان های برتر کشور است.

او با بیان اینکه دلفان قطب تولید نخود کشور است، اضافه کرد: بهترین و مرغوب ترین نوع نخود کشور با اندازۀ حدود هشت میلی متر در این شهرستان تولید می شود و این رقم در هیچ جای ایران تولید نمی شود.

ثبت رکوردهای بی سابقه در کشاورزی لرستان/ تولید گندم رکورد زد

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان ادامه داد: بزرگ ترین کانون متمرکز تولید عسل کشور در روستای کفراج دلفان است و 90درصد مردم این روستا در دامنه های کوه گرین زنبوردار هستند.

ساروقی با اعلام اینکه مرغوب ترین نوع عسل با ساکاروز زیر سه در کفراج تولید می شود، بیان کرد: صنایع تبدیلی و تکمیلی در لرستان نداریم و تولیدات این استان به نام سایر استان ها به بازار عرضه می شود.

او تأکید کرد: نخود دلفان به دلیل نبود صنایع تکمیلی و عدم برندسازی با بسته بندی نخود کرمانشاه وارد بازار می شود و با وجود پیگیری 20ساله برای ایجاد صنایع در لرستان هنوز به نتیجه نرسیده ایم.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان تأکید کرد: قول های مدیران ارشد این استان برای ایجاد صنایع تبدیلی و برندسازی تاکنون محقق نشده است و ما فقط شاهد برگزاری جشنواره های محصولات کشاورزی هستیم.

ساروقی با اعلام اینکه گردوی شهرستان الشتر مرغوب ترین گردوی کشور است، توضیح داد: این محصول توسط دلالان خریداری می شود و دست باغداران از سود کوتاه است.

او با اشاره به تولید انجیر سیاه در پلدختر، شرح داد: این محصول هنوز برندسازی نشده است و باغداران این منطقه به دلیل عدم حمایت در حال از بین بردن باغات انجیر خود هستند.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان توضیح داد: انار سیاب کوهدشت مرغوب تر و باکیفیت تر از انار ساوه است، اما این محصول پس از گذشت سال ها هنوز برندسازی نشده است.

ساروقی تأکید کرد: اغلب مناطق لرستان قابلیت تولیدات محصولات کشاورزی در سطح جهانی را دارد، اما کشاورزان سال ها است که از عدم حمایت رنج می برند.

انتهای پیام/ 644

نظرات

captcha