برنامه های هفته پژوهش دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی اعلام شد

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی، در نخستین جلسه ستاد هفته پژوهش، خط مشی برنامه های گرامیداشت هفته پژوهش سال 1403 را اعلام کرد.

به گزارش ایکنا، به نقل از دانشگاه مذاهب اسلامی، عباس برومند اعلم تغییر جهت برنامه های هفته پژوهش از محوریت دانشگاه به سمت نهادهای همسو و سطحی گسترده تر از جمله دبیرخانه شورای مدارس علوم دینی اهل سنت و پژوهشگاه مطالعات تقریبی را مهمترین تفاوت برنامه های امسال با سال گذشته دانست و افزود: اگر تجربه این همکاری برای طرفین موفقیت آمیز باشد در آینده این همکاری توسعه خواهد یافت و مراکز و نهادهای بیشتری را دربر خواهد گرفت؛ وی خاطر نشان کردن باید از ظرفیت این همکاری مشترک کمال استفاده را داشته باشیم و تلاش کنیم این فرصت همکاری مشترک جهت تنوع بخشی به برنامه های امسال و تدام آن، به کار گرفته شود.

وی اشاره کرد لازم است امسال گروه های آموزشی دانشگاه حضور جدی تری در هفته پژوهش داشته باشند و پیشنهاد برنامه دهند. به علاوه از اعضای هیئت علمی دانشگاه انتظار می رود به صورت گسترده تری درگیر فعالیت های پژوهشی هفته پژوهش شوند و هر هیئت علمی، دست کم، یک برنامه با محوریت خودش برای هفته پژوهش پیشنهاد و پس از تایید نهایی، عملیاتی نماید.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی گفت: نظر به وجهه بین المللی دانشگاه ضرورت دارد بخش بین الملل دانشگاه چند رویداد مهم پژوهشی با حضور مهمانان و استادان پژوهشگران خارجی برنامه ریزی و اجرایی نماید.

برومند در ادامه سخنان خود اشاره کرد که لازم است شعب دانشگاه تبدیل به پایگاهی برای فعالیت ها در سطح استان شوند و رؤسای شعب با حضور فعالانه در ستادهای استانی هفته پژوهش، با ارائه برنامه پژوهشی مصوب در این ستادها شرکت نموده و حداقل یک رویداد استانی بزرگ و تأثیرگذار مرتبط با مأموریتهای پژوهشی دانشگاه در استان مربوطه در دستور کار خود قرار دهند.

وی در ادامه صحبت های خود از دو نهاد دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس اهل سنت و پژوهشگاه مطالعات تقریبی درخواست کردند پیشگام پیشنهاد برنامه برای هفته پژوهش باشند و یک رویداد پژوهشی در سطح کلان، جهت همکاری مشترک، ارائه نمایند.

در پایان برومند بر لزوم برنامه ریزی جدی برای پوشش رسانه ای پرقدرت و همه جانبه تأکید کرد و گفت لازم است برای هفته پژوهش یک برنامه پوشش رسانه ای جدّی داشته باشیم که هم رسانه های داخل دانشگاه را پوشش دهد و هم رسانه های بیرونی را و در کنار آن یک خط خبری جذاب و کارآمد برای اطلاع رسانی محتوای پژوهشی پیش بینی شود.

انتهای پیام

نظرات

captcha