اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/کرمانشاه سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه در سال 1390، سه مصوبه و دستاورد بزرگ در حوزه صنعت داشت که یک پروژه آن چند سال قبل به بهره برداری رسید و دو پروژه دیگر نیز اکنون در گام نهایی هستند و امید آن می رود پرونده این پروژه ها در سال 1403 بسته شود.
به گزارش ایسنا، خودروسازی صحنه، بیواتانول و بیوایمپلنت سه پروژه صنعتی مصوب سفر مقام معظم رهبری برای کرمانشاه بود که خودروسازی صحنه اکنون چند سال است به بهره برداری رسیده و تولید دارد. بیواتانول هم تولیدات اولیه خود را راهی بازار کرده و منتظر تولید انبوه است و به گفته مسئولین بیوایمپلنت نیز ظرف ماه های آینده افتتاح خواهد شد.
خودروسازی صحنه یکی از مهمترین این پروژه ها بود که تابستان 1396 به دست وزیر صمت وقت افتتاح شد، پروژه ای که ظرفیت در نظر گرفته شده برای آن 100 هزار دستگاه در سال بود اما کار خود را با ظرفیت مونتاژ 30 هزار دستگاه در سال آغاز کرد و اکنون این ظرفیت اگرچه افزایش یافته، اما هنوز تا سقف 100 هزار دستگاه در سال فاصله داریم.
افزایش ظرفیت این واحد بزرگ نزدیک به هشت هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز دارد، رقمی که تامین آن چندان ساده نیست اما به هر حال با جدیت در حال پیگیری است.
محسن دارابی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت تکمیل ظرفیت پروژه خودروسازی کرمانشاه که قرار بود طی دو فاز و در هر فاز 50 هزار دستگاه در سال تولید داشته باشد، گفت: در حال حاضر فاز اول این واحد با تولید 42 هزار دستگاه در سال اجرایی شده است.
وی اعتبار مورد نیاز برای تکمیل ظرفیت خودروسازی کرمانشاه را حدود هفت تا هشت هزار میلیارد تومان اعلام کرد که تامین آن خصوصا از سوی مدیریت ارشد استان با جدیت پیگیری می شود.
به گفته دارابی، به ظرفیت رساندن خودروسازی کرمانشاه کمک می کند اشتغالزایی کنونی این واحد که نزدیک به 650 نفر است، تا دو هزار نفر افزایش یابد.
بیواتانول منتظر افتتاح رسمی است
گسترش سوخت سبز یا پروژه بیواتانول یکی دیگر از پروژه های صنعتی مصوب سفر مقام معظم رهبری به کرمانشاه بود که عملیات اجرایی آن در هفته دولت سال 1394 آغاز شد و قرار بود 30 ماهه اجرایی شود. پروژه ای که توسط سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) اجرایی شده و اکنون ساخت آن تقریبا به اتمام رسیده است.
تامین مالی بخشی از این پروژه از محل بازار سرمایه کمک شایانی به تکمیل آن کرد و اکنون بیواتانول کرمانشاه اولین واحد از این دست در کشور است که افتتاح می شود.
این واحد اکنون تولیدات اولیه خود را نیز وارد بازار کرده و با استفاده از ماده اولیه غلات، روزانه 200 هزار لیتر بیواتانول سوختی و همچنین 180 تا 200 تن کنجاله تخمیری خوراک دام و طیور در این واحد تولید می کند. بیواتانول سوختی به ارتقا کیفیت بنزین کمک می کند و خوراک دام تولیدی آن نیز بسیار غنی و با کیفیت است.
مدیرکل صمت استان درباره پروژه بیواتانول نیز با بیان اینکه اکنون پیشرفت بیواتانول کرمانشاه کامل است و تولیدات اولیه آن نیز انجام شده، عنوان کرد: به زودی بهره برداری رسمی از این پروژه با حضور مقامات وزارت صمت انجام خواهد شد.
دارابی اشتغالزایی این پروژه را 150 نفر اعلام کرد که به 200 نفر افزایش خواهد یافت.
وی با بیان اینکه برای محصول تولیدی این واحد هم در داخل و هم خارج از کشور تقاضا وجود دارد، از این واحد به عنوان یک واحد دانش بنیان و دوست دار محیط زیست یاد کرد.
سرمایه گذاری این طرح به نرخ امروز بین 10 تا 15 همت برآورد شده است.
بیوایمپلنت ظرف 2 تا 3 ماه دیگر به بهره برداری می رسد
بیوایمپلنت نیز از دیگر طرح های مهم صنعتی و منحصر به فرد سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه است که توسط سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران(ایدرو) در سال 1391 آغاز شد، اما در این سال ها مشکلات مختلفی از اختلاف بین شرکا تا تامین مواد اولیه را پشت سر گذاشت و حالا به گفته مدیرکل صمت استان کرمانشاه ظرف دو تا سه ماه آینده به بهره داری می رسد.
دارابی با بیان اینکه این واحد در زمره پروژه های دانش بنیان و استراتژیک به شمار می رود که در زمینه تولید بافت نرم (رگ، تاندون، دریچه قلب) فعالیت خواهد داشت، اظهار کرد: این واحد در گام بعدی بافت سخت را با استفاده از کالبد انسانی تولید خواهد کرد.
دارابی گفت: مهمترین مشکل سر راه این واحد اختلاف بین شرکا بود که اکنون مرتفع شده است.
وی سرمایه گذاری این پروژه را به نرخ امروز بیش از هزار میلیارد تومان و اشتغالزایی آن را در زمان بهره برداری 70 نفر اعلام کرد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}