اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
آیت الله اشرفی اصفهانی از جمله اسوه های بیدار عرصه اخلاق، رفتار الهی و افتخار بزرگ روحانیت در مسیر علم و عَمل بود که همچون نگینی بر تارک تاریخ ایران اسلامی درخشید. فعالیت های گسترده فرهنگی و اجتماعیش او را به عنوان مبلغ برجسته در جهان اسلام جلوه گر ساخت.
آیت الله عطاء الله اشرفی اصفهانی در سال 1281 هجری شمسی در خمینی شهر اصفهان که در آن زمان «سده» نامیده می شد در خانواده ای روحانی و عالم به دنیا آمد. وی تحصیلات ابتدایی و مقدماتی را در خمینی شهر نزد مرحوم «سیدمصطفی» گذراند، در سن 12 سالگی برای ادامه تحصیل راهی اصفهان شد و طی قریب 10 سال دروس ادبیات و سطح فقه و اصول همچنین یک دوره درس خارج اصول را در محضر اساتید به نام این شهر آموخت. وی دوران 10 ساله طلبگی خود در حوزه علمیه اصفهان را با نهایت سختی و مشقت اقتصادی گذراند که این وضعیت تحمل ایشان را برای یک زندگی سخت در آینده دو چندان کرد و در سال 1343 هجری قمری و در سن 20 سالگی برای ادامه تحصیل و نیل به مقامات عالیه علمی و درجه اجتهاد، رهسپار قم شد.
وی پس از ورود به حوزه علمیه قم مورد توجه خاص فضلا و علما به خصوص آیات و مراجع ثلاث قرار گرفت و با توجه به موقعیت استثنایی آن زمان و شدت فشار روحی از طرف رژیم رضاخان پهلوی به طلاب و حوزه های علمیه و روحانیون، ایشان تمام این مشکلات را متحمل شده و با استقامت بی نظیر خود به تحصیل ادامه دادند. آیت الله اشرفی اصفهانی از آغاز دفاع مقدس تا روز شهادت همواره مسئله جنگ تحمیلی و بسیج مردم به منظور کمک به جبهه ها و حضور پرشور رزمندگان در جبهه های غرب و جنوب را در رأس مسائل کشور می دانست و در این راه لحظه ای آرام نبود و به طور مرتب و مستمر در جبهه ها حضور می یافت.
وی نویسنده ای زبردست و بسیار پرکار بود و در مدت عمر پربرکت خود خدمات ارزندهای به عالم تشیع اهدا کرد، وی نه تنها در سنگر تعلیم و تربیت کارهای ارزنده ای انجام داد، بلکه در عرصه تحقیق و پژوهش نیز توانست آثار گران قیمتی برجای گذارد. وی با اطلاعات علمی وسیعی که در علوم مختلف، به ویژه در حوزه معارف اسلامی داشت، توانست در مدت عمر گرانمایه خود آثار علمی بسیار ارزنده ای را در موضوعات مختلف به جامعه و فرهنگ اسلامی عرضه کند و بر میراث پربار اسلامی بیافزاید که از جمله آن می توان به «البیان» در موضوع علوم قرآن، «تفسیر قرآن» خلاصهای از تفاسیر شیعه و سنی، «مجمع الشتات» در اصول دین و عقاید و کلام، مجموعه های پیرامون حروف مقطعه قرآن و کتابی در موضوع «غیبت امام عصر(عج)» اشاره کرد.
منافقان کوردل وقتی خود را در مقابله با انقلاب اسلامی و فرزندان بسیجی امام امت، عاجز و زبون یافتند، تصمیم گرفتند یاران امام را به شهادت برسانند، از این رو با توجه به محبوبیت این بزگوار در کرمانشاه و از طرفی محوریت این استان در غرب کشور به ویژه در بحث پشتیبانی از رزمندگان و جبهه ها بارها قصد ترور این شهید را داشتند و در این راستا دو بار اقدام به ترور ایشان کردند که هر دو توطئه با شکست مواجه شد. سرانجام این عالم وارسته در روز جمعه، 23 مهرماه سال 1361 در سن 80 سالگی در مسجد جامع کرمانشاه و در سنگر نماز جمعه به دست منافقی کوردل در حالیکه نارنجکی در کمر خود تعبیه کرده بود با حمله به این روحانی مجاهد و انفجار آن این اسوه جهاد و مبارزه را به شهادت رسید.
var player = videojs('player_398626_3615675',{ techOrder: [ "html5" , "flash"],poster:'/files/fa/news/1403/7/23/3617524_547.jpg',width:400,height:300}); videojs.addLanguage('en', {"No compatible source was found for this media.": "مشاهده ی ویدیو نیاز به پشتیبانی مرورگر از codec h264 یا نصب فلش پلیر دارد."}); player.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/3615675',{},function (data) {}); })); کد ویدیو دانلود فیلم اصلی انتهای پیام
{{name}}
{{content}}