فناوری هسته ای محصولات کشاورزی را ماندگارتر می کند

در نشست هم اندیشی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان انرژی اتمی توسعه بهره برداری از انرژی هسته ای در بخش کشاورزی با رویکرد ارتقای کیفیت و ماندگاری محصولات کشاورزی، کاهش ضایعات و... بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست هم اندیشی بهره گیری از فناوری هسته ای در بخش کشاورزی با رویکرد علمی – اجرایی با حضور مسؤولان سازمان انرژی اتمی و وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد.

این نشست هم اندیشی با توجه ویژه به ابعاد سلامت محوری محصولات کشاورزی (در محموله های صادراتی و وارداتی)، با حضور معاون سازمان انرژی اتمی و مدیرعامل شرکت توسعه کاربرد پرتوها و نمایندگان بخش های اجرایی و تحقیقاتی وزارت جهاد کشاورزی، به ریاست مشاور وزیر و مدیر کل دفتر محیط زیست، توسعه پایدار و امور فناوری در محل وزارت برگزار شد.

مدیرکل دفتر محیط زیست، توسعه پایدار و امور فناوری وزارت جهاد کشاورزی در خصوص برگزاری این نشست گفت: توسعه بهره برداری از انرژی هسته ای در بخش کشاورزی با رویکرد ارتقای کیفیت و ماندگاری محصولات کشاورزی، کاهش ضایعات و برخورداری از استانداردهای بین المللی صادرات، نظرات و چالش های بخش های مختلف وزارت در استفاده از فناوری پرتودهی در محصولات کشاورزی و راه اندازی سامانه های پرتودهی، در این نشست هم اندیشی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

به گفته ابوالفضل رئوفی، در این راستا شرکت توسعه کاربرد پرتوهای سازمان انرژی اتمی، برای همکاری و تعامل در راهبری موضوعات تحقیقاتی، پژوهشی و عملیاتی مورد نیاز در زمینه استفاده از فناوری هسته ای در بخش کشاورزی با رعایت استانداردها، الزامات، ضوابط فنی، ملی و بین المللی موجود، اعلام آمادگی کرد.

گفتنی است؛ در این نشست توافق شد؛ کارگروه های تخصصی با حضور نمایندگان بخش های اجرایی و تحقیقاتی متناظر، به منظور احصای اولویت های هر بخش با بررسی الزامات، ضوابط، قوانین ملی و بین المللی و استانداردهای مربوطه، تشکیل شود.

نظرات

captcha