اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
رهبر اپوزیسیون آلمان با تاکید بر اینکه تسلیحات بیشتر برای اوکراین، صلح را برای اروپا به ارمغان نمی آورد، خواستار تلاش های دیپلماتیک بیشتر برلین برای حل درگیری میان مسکو و کی یف شد.
به گزارش ایسنا، سارا واگِن کِنشت، نماینده پارلمان آلمان گفت اگر برلین دنبال پایان یافتن درگیری میان روسیه و اوکراین است، باید تلاش های دیپلماتیک فعال تری انجام دهد.
او که با گروه رسانه ای فونکه گفت وگو می کرد، تاکید کرد: ارسال سلاح های بیشتر به اوکراین صلح را برای اروپا به ارمغان نمی آورد، چراکه تسلیحات بیشتر به حل درگیری میان مسکو و کی یف منجر نخواهد شد.
واگِن کنشت که پیشتر رئیس فراکسیون حزب چپ آلمان بود، بارها از دولت اولاف شولتس، صدراعظم آلمان به دلیل موضعش در قبال جنگ اوکراین انتقاد و تاکید کرده است که سیاست فعلی برلین تنها به شعله ور شدن آتش جنگ کمک می کند.
این سیاستمدار آلمانی در ادامه تاکید کرد: ما برای حل این مناقشه به تلاش های دیپلماتیک بیشتری نیاز داریم.
وی افزود: برزیل و چین طرح صلح خوبی دارند. من امیدوارم که آلمان و اتحادیه اروپا از چنین ابتکاراتی حمایت کنند.
این 2 کشور در ماه مه پیشنهاد مشترک شش ماده ای را ارائه کردند که خواستار تنش زدایی، مذاکرات و برگزاری کنفرانس بین المللی صلح به رسمیت شناخته شده توسط روسیه و اوکراین بود. برازیلیا و پکن تلاش کردند ابتکار عمل خود را در نشست 17 کشور در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در ماه سپتامبر پیش ببرند. اما کی یف بلافاصله طرح آنها را رد کرد و آن را غیرقابل قبول خواند. علاوه براین، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین آن را مخرب توصیف کرد.
بنابر گزارش راشا تودی، مسکو از طرح صلح چین و برزیل استقبال و از حمایت بین المللی آنها ابراز قدردانی کرد. این کشور همچنین تردید خود را در مورد تمایل کی یف برای شرکت در چنین مذاکراتی ابراز کرد.
به گفته واگن کنشت، آلمان باید بر زلنسکی فشار بیاورد تا او را وادار به موافقت با یک مصالحه کند. او گفت که چین می تواند نفوذ خود را بر مسکو اعمال کند تا مذاکرات را ممکن سازد. این عضو پارلمان آلمان تصریح کرد: صلح بدون سازش وجود نخواهد داشت.
وی همچنین هشدار داد که سیاست کنونی غرب در قبال جنگ اوکراین «به شدت خطرناک» است، زیرا به ناتو اجازه می دهد هرچه بیشتر به این جنگ کشیده شود. واگن کنشت خاطر نشان کرد که اگر بلوک تحت رهبری آمریکا به یک طرف درگیری تبدیل شود، این امر منجر به رویارویی مستقیم با مسکو خواهد شد، چراکه او معتقد است این درگیری خیلی سریع به یک جنگ هسته ای تبدیل خواهد شد.
او وقتی از سوی خبرنگاران تحت فشار قرار گرفت که آیا فقط به خواسته ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه عمل می کند؟ پاسخ داد: این به خاطر دوست یا دشمن بودن روسیه نیست، بلکه درباره صلح در اروپا و [پایان دادن] به جنگ در اوکراین است.
وی تصریح کرد: اکنون، زمان آن رسیده است که آلمان به صدای معتبر بین المللی تبدیل شود که در درگیری ها میانجی گری و از دیپلماسی حمایت می کند.
مسکو بارها هشدار داده است که کمک های نظامی غرب به کی یف، ناتو را بیش از پیش به دخالت مستقیم در درگیری های جاری نزدیک می کند. پوتین در تابستان امسال گفت که حمایت غرب از حملات اوکراین به عمق خاک روسیه تشدید قابل توجه تنش ها است که می تواند واکنشی «نامتقارن» ایجاد کند. او همچنین ماه گذشته تغییراتی را در دکترین هسته ای روسیه پیشنهاد کرد که به ویژه اجازه پاسخ هسته ای را در صورت حمله متعارف توسط یک کشور غیرهسته ای که توسط یک قدرت هسته ای حمایت می شود، می دهد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}