دورریز غذای کشور 25 میلیون نفر را سیر می کند

دکتر سیدمحمدعلی رضوی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس اطلاعات موجود میزان دورریز غذا در کشور ما بسیار بالاست و باید این چالش، مدیریت و ساماندهی شود و علم و دانش نیز به کمک این حوزه بیاید.

دکتر سیدمحمدعلی رضوی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس اطلاعات موجود میزان دورریز غذا در کشور ما بسیار بالاست و باید این چالش، مدیریت و ساماندهی شود و علم و دانش نیز به کمک این حوزه بیاید.

وی اظهار کرد: سالانه 125 تا 130 تن از تولیدات محصولات کشاورزی و غذایی در کشور دور ریخته می شود.

رضوی با بیان اینکه حدود 10 درصد جمعیت دنیا از گرسنگی رنج می برند، اظهار کرد: حدود 20 درصد از جمعیت دنیا نیز دچار سوء تغذیه هستند.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته سند امنیت و ایمنی غذایی کشور تدوین و ابلاغ شد، بیان کرد: 28 سازمان در تدوین این سند همکاری داشته اند.

رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مستقر در خراسان رضوی با اشاره به برگزاری دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت همزمان با روز جهانی غذا، گفت: این همایش با محورهای تولید و فراوری غذا، جامعه و دسترسی به غذا، مصرف و سلامت غذا، تاب آوری، ثبات و پایداری، روز 25 مهر در مشهد برگزار می شود.

رضوی افزود: بیش از 140 مقاله به دبیرخانه علمی این همایش رسیده است که 104 عنوان مقاله در قالب پوستر، سخنرانی و غیره ارائه می شود.

نظرات

captcha