ایتالیا: ماسک نقشی در آزادی خبرنگار ایتالیایی در ایران نداشت
«آنتونیو تایانی» وزیر خارجه ایتالیا روز جمعه اعلام کرد «ایلان ماسک» در مذاکرات میان رم و تهران برای آزادی «چچیلیا سالا» خبرنگار ایتالیایی از ایران هیچ نقشی نداشته است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی سفرهای اخیر روسای قوای مقننه و مجریه به برخی از کشورهای منطقه را نشان دهنده دیپلماسی فعال ایران خواند و گفت که دیدار روسای جمهور ایران و روسیه نشان دهنده روابط رو به رشد دو کشور بوده و این که می توان از این ظرفیت در منطقه استفاده کرد.
ابوالفضل ظهره وند در گفت وگو با ایسنا با اشاره به سفر رئیس جمهور به ترکمنستان و رئیس مجلس شورای اسلامی به تاجیکستان گفت: مهم ترین بخش سفر رئیس جمهور به ترکمنستان دیدار با پوتین بود چرا که برخی تصور می کردند که بعد از حوادث اخیر استراتژی و تحرکات ایران پایین آمده که این سفر و دیدار چیز دیگری را نشان داد.
وی توضیح داد: ایران از تحرکات خوبی برخوردار بوده و به دنبال استفاده از ظرفیت دوستان خود در منطقه و همسایگان است بنابراین باید دستگاه دیپلماسی برنامه ریزی درستی داشته تا بتواند از این ظرفیت به بهترین شکل استفاده کند.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به دیدار روسای جمهور ایران و روسیه در حاشیه سفر رئیس جمهور به ترکمنستان خاطر نشان کرد: این دیدار نشان می دهد که روابط ایران و روسیه رو به رشد است و پتانسیل خوبی در حوزه اقتصادی و مسائل امنیتی وجود داشته و می تواند اتکای خوبی در حوزه منطقه ای هم ایجاد کند؛ مسیر دیپلماسی همواره برای ایران باز بوده چون ما کشوری تاثیرگذار در منطقه و آسیا محسوب می شویم.
ظهره وند همچنین با اشاره به سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به ژنو برای شرکت در اجلاس بین المجالس جهانی اظهار کرد: رئیس مجلس شورای اسلامی قبل از سفر به ژنو، به لبنان رفت که این توقف در بیروت نشان دهنده موضع قدرت و اقتدار ایران به شمار می آید آن هم در شرایطی که لبنان آماج حملات رژیم صهیونیستی است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: رئیس جمهور در این سفر با مقامات لبنانی دیدار و گفت وگو خواهد داشت این اطمینان را می دهد که ایران کماکان کشتار مردم لبنان را محکوم کرده و از لبنان حمایت می کند.
وی به سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به تاجیکستان اشاره و اظهار کرد: این سفر نیز طبق برنامه ریزی قبلی صورت گرفت که طبیعتا به دنبال آن باید مناسبات بیشتر از گذشته تقویت شود و در نهایت به نفع روابط ایران و تاجیکستان است.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}