توزیع مرغ منجمد در قم برای تنظیم بازار ادامه دارد

هادی مومنی نسب روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در این خصوص بیان کرد: توزیع گوشت مرغ به صورت تازه و منجمد در مراکز عرضه این محصول در استان قم به خوبی جریان دارد و هیچ گونه کمبودی برای پاسخ به تقاضای بازار و تامین نیاز مردم نداریم.

هادی مومنی نسب روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در این خصوص بیان کرد: توزیع گوشت مرغ به صورت تازه و منجمد در مراکز عرضه این محصول در استان قم به خوبی جریان دارد و هیچ گونه کمبودی برای پاسخ به تقاضای بازار و تامین نیاز مردم نداریم.

وی افزود: در مورد سایر کالاهای اساسی مورد نیاز مردم نیز وضعیت بازار استان به صورت مستمر رصد می شود و تامین و تدارک این محصولات بر اساس نیاز بازار جریان دارد، به عنوان نمونه در هفته گذشته 440 تُن شکر برای تامین نیاز صنف، صنعت و خانوار از طریق سامانه بازارگاه در قم توزیع شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه صنایع تبدیلی و غذایی در ارتقا سطح امنیت غذایی استان، گفت: سازمان جهاد کشاورزی قم در راستای انجام ماموریت خود در حوزه پایداری امنیت غذایی مردم، گسترش واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی را در استان با جدیت دنبال می کند و در همین خصوص صدور جواز تاسیس و پروانه های بهره برداری در این بخش به متقاضیان به صورت دایمی جریان دارد.

گفتنی است بخش کشاورزی قم در زمینه های مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن می توان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخم گذار و تخم مرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبه های ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.

بخش کشاورزی 6 درصد از ارزش افزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین 50 هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در بخش های مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.

میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال بیش از 850 هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه ای است.

بیشتر بهره برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل می دهند به نحوی که آنان به تنهایی حدود 50 درصد اشتغال روستاییان در بخش های مختلف استان را به خود اختصاص داده است.

نظرات

captcha