تخلیه 3 بیمارستان و هزاران خانه در «کلنِ» آلمان پس از کشف بمب جنگ جهانی دوم

مقامات «کُلن»، چهارمین شهر بزرگ آلمان پس از کشف یک بمب منفجر نشده ی جنگ جهانی دوم هنگام ساخت و ساز در یک پردیس پزشکی جدید، 3 بیمارستان و هزاران خانه را تخلیه کردند.

به گزارش ایسنا، این بمب هوایی 1000 کیلوگرمیِ آمریکایی که مجهز به چاشنی برخوردی جلو و عقب است، قرار است امروز (جمعه) خنثی شود.

مقامات شهر می گویند از زمانی که کار حفاری در این سایت یعنی حدود 6 ماه پیش آغاز شد، به دلیل ترس موجّه از احتمال کشف مهمات منفجر نشده در این منطقه، یک عملیات پیچیده برای تخلیه به موقع آن در برنامه ریزی بود.

تاکنون یک منطقه تخلیه 500 متری در اطراف محلی که بمب در آن قرار دارد، ایجاد شده است.

مقامات شهری می گویند کارشناسان به آنها گفته اند که 8 بمب هواییِ منفجر نشده دیگر ممکن است در محل باشد اما این امر تنها با حفاری های بیشتر مشخص می شود.

به نوشته گاردین، در این عملیات تخلیه حدود 1300 مأمور شهری، پلیس، آتش نشانان، کارکنان خدمات اضطراری، کمپین رسانه های محلی 24 ساعته و 800 داوطلب شرکت داشته اند که درب تک تک خانه ها را می زنند تا اطمینان حاصل کنند که همه سکنه، خانه هایشان را ترک کرده اند.

مقامات، این عملیات را به عنوان گسترده ترین عملیات تخلیه در نوع خود از سال 1945 میلادی توصیف کردند.

به گفته سخنگوی شهر، 2 بیمارستان در روز پنج شنبه تخلیه شد، در حالی که سومین بیمارستان صبح روز جمعه همراه با 10 هزار نفر از ساکنان که به آنها دستور داده شد آپارتمان های خود را ترک کنند، تخلیه شد.

ترافیک و حمل و نقل عمومی نیز از منطقه به مسیرهای دیگر رانده شده است.

بیماران با بیش از 300 آمبولانس به سایر بیمارستان های اطراف شهر توزیع شدند، یا به یک سرپناه موقتاً ساخته شده منتقل شدند و ساکنان نیز در ساختمان های مدارس درست خارج از منطقه ی تخلیه، پناه گرفتند.

کلن یکی از شهرهای اروپایی است که در طول جنگ جهانی دوم بمباران های زیادی را تجربه کرد. تخلیه به دلیل کشف بمب هر ساله در کلن انجام می شود و همچنین در سایر شهرهای بزرگ آلمان از جمله برلین که در آن زمان به شدت مورد هدف قرار گرفتند، رایج است.

انتهای پیام

نظرات

captcha