اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
امام جمعه قم موضوع کلیدی در ساختار نظام اسلامی، حزب الله لبنان و سایر احزاب همسو در جبهه مقاومت را مکتب محوری در مقابل شخص محوری دانست و گفت: همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند شهید سلیمانی، شهید رئیسی و شهید نصرالله یک شخص نبودند، بلکه یک مکتب بودند که نماد آن صدق و اخلاص است.
به گزارش ایکنا از قم، آیت الله سیدمحمد سعیدی، امام جمعه قم در خطبه های این هفته نمازجمعه قم که امروز 20مهرماه در مصلای قدس برگزار شد با اشاره به آیه 105 سوره توبه، اظهار کرد: خداوند متعال در این آیه همه بندگان خود را مخاطب قرار می دهد و این نکته را گوشزد می کند که به زودی خدا، پیامبر و مؤمنین اعمال شما را می بینند و به سوی خداوند بازگردانده می شوید و خداوند به آنچه انجام می دهید آگاه است.
وی با بیان اینکه علم الهی ذاتی، نامتناهی، ازلی و ابدی است، گفت: آنچه واقع شده و واقع می شود همه در نزد خدا معلوم است و این حوادث هیچ چیزی بر علم خدا نمی افزاید و چیزی را از علم خدا محو نمی کند؛ آگاهی خدا بر عمل ما بدون هیچ وسیله، واسطه و ابزاری وجود دارد و خداوند بر همه امور آگاه است.
امام جمعه قم با تأکید بر اینکه آیه 105 سوره توبه هشداری به بندگان خدا است که بدانند دستگاه الهی بر اساس حساب و کتاب است، افزود: درعین حال خداوند ستار هم هست و مؤمنانی که گرفتار گناهی می شوند و از کنار گناه خود بی تفاوت عبور نمی کنند و آبروی کسی را هم نمی برند و خودشان هم هنجارشکن و متجاهر به گناه نیستند خداوند آبروی این افراد را نمی برد و حتی لغزش های این افراد را از دید ملائکه نیز مخفی می کند.
سعیدی در خطبه دوم اظهار کرد: خداوند در آیه 120 سوره آل عمران مصونیت و امنیت جامعه اسلامی در مقابل توطئه دشمنان را مشروط به صبر و تقوا کرده و با این دو سلاح است که راه نفوذ دشمن بر مسلمانان بسته می شود.
وی با اشاره به جمله ای که مقام معظم رهبری فرمودند سید مقاومت یک شخص نبود؛ بلکه یک راه و یک مکتب بود و این راه همچنان ادامه خواهد یافت، افزود: رهبر معظم انقلاب شبیه این تعبیر را درباره شهید سلیمانی هم داشتند و فرمودند خلاصه مکتب سلیمانی و امثال او در صدق و اخلاص دانستند.
امام جمعه قم تصریح کرد: شهید سلیمانی، شهید آیت الله رئیسی و شهید سید حسن نصرالله از کسانی بودند که به معنای واقعی کلمه صادقانه عمل می کردند و به اسلام و عهدی که با خدا و امام بسته بودند وفادار بودند و ثابت کردند که هم می توان ملی ترین چهره های کشور بود و هم می توان امتی ترین چهره ها شد.
وی با بین اینکه شهدایی نظیر سلیمانی، رئیسی و نصرالله بعد از شهادتشان نه تنها در دنیای اسلام بلکه در جهان نفوذ و تأثیرگذاری بیشتری پیدا کردند، افزود: این شهدا مظهر تلاش و کار خستگی ناپذیر بودند و هیچ کدام از این بزرگواران دنبال دیده شدند نبودند؛ ولی خدا کاری کرد که الگویی برای جوانان و مردم در جبهه مقاومت، منطقه و جهان شدند.
سعیدی افزود: فرمایش رهبر معظم انقلاب درباره این شهدا اشاره به موضوعی کلیدی در ساختار نظام اسلامی، حزب الله لبنان و سایر احزاب همسو در جبهه مقاومت دارد و آن مکتب محوری در مقابل شخص محوری است؛ بنابراین اگر انسان شهیدانه فکر کرد، شهیدانه معتقد شد و شهیدانه عمل کرد می تواند متمسک واقعی به قرآن و عترت باشد، عنوان ارزشمند محب و شیعه امیرالمؤمنین را کسب کند و زمینه ساز حکومت جهانی حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف باشد.
وی در ادامه درباره سالروز ولادت امام حسن عسکری(ع) ابراز کرد: امام حسن عسکری(ع) حسن ختام حیات طیبه انسان 250 ساله ای هستند که در پی ایجاد تمدن اسلامی بودند؛ یکی از مؤلفه های تمدن اسلامی فراهم آمدن زمینه ها و شرایط زیست تمدنی و تقویت حداکثری پیوندهای اجتماعی و عبور از فردگرایی افسارگسیخته است.
امام جمعه قم افزود: امام عسکری در آستانه انتقال شیعیان از عصر حضور به عصر غیبت مجاهدت های فراوانی داشتند و برای نجات شیعیان از هرگونه سردرگمی در این گردنه مهم تلاش زیادی کردند؛ انتظار فرج در عصر غیبت مهم ترین راهبرد شیعیان از یک سو و دشوارترین کار از سوی دیگر بود؛ ازاین رو پیامبر (ص) درباره این انتظار مهم فرمودند افضل اعمال امت من انتظار فرج است.
وی ابراز کرد: امام حسن عسکری(ع) آموزش لازم را به شیعیان دادند و برای بی پناه نماندن شیعیان در عصر غیبت مسئله رجوع به فقها و ولایت فقیه را مطرح فرمودند و امام خمینی(ره) در عصر ما بر اساس همین رهنمود امام حسن عسکری(ع) بحث ولایت فقیه را مطرح کردند و نهضت خود را آغاز کردند.
سعیدی در ادامه با اشاره به شهادت حضرت معصومه(س) در دهم ربیع الثانی، گفت: مرحوم علامه سید جعفر مرتضی عاملی محقق و متخصص تاریخ اسلام و تشیع در یکی از آثار خود می نویسد حضرت معصومه(س) در رأس یک قافله 22 نفری متشکل از علویان و برادران امام رضا(ع) برای دیدار آن حضرت عازم ایران شدند و وقتی به ساوه رسیدند مأموران حکومتی با آنها درگیر شدند و بسیاری از افرادی این قافله را به شهادت رساندند و اینجا حضرت معصومه بیمار شدند؛ دررابطه با علت بیماری حضرت برخی معتقدند که حضرت به دست مأموران حکومت عباسی مسموم شدند و سپس سراغ قم را گرفتند و وارد قم شدند و بعد از مدت کوتاهی به شهادت رسیدند.
وی با اشاره به لزوم تأسی همه به ویژه بانوان و دختران به حضرت معصومه(س)، گفت: حضرت معصومه(س) مانند دیگر اهل بیت به گونه ای عمل کردند که برای همه عصرها و نسل ها الگوی زندگی عفیفانه، مجاهدانه، تبیین گرانه، امرکننده به معروف و نهی کننده از منکر باشند و در جهت ساخت تمدن اسلامی حرکت کنند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}