20 هزار دانش آموز مناطق محروم تحت پوشش آموزش های کارآفرینی و مهارت آموزی

مدیرعامل موسسه آموزش، مهارت و پرورش علوی وابسته به بنیاد مستضعفان با بیان اینکه حدود 20 هزار دانش آموز تحت پوشش آموزش های کارآفرینی و مهارت آموزی قرار می گیرند گفت: حدود 100 منطقه کشور تحت پوشش برنامه های آموزشی قرار خواهند گرفت که از این تعداد مناطقی که در حوزه مهارت و کارآفرینی پایین ترین وضعیت را دارند، در اولویت برنامه ها قرار گرفته اند.

محمد بطحایی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه برنامه های سال 1403 بنیاد علوی در حوزه آموزش و مهارت آموزی مبتنی بر گسترش عدالت آموزشی است گفت: به همین دلیل در سه محور حدود 400 هزار دانش آموز و خانواده های آنان در مناطق هدف تحت پوشش برنامه ها قرار خواهند گرفت تا گسترش عدالت به اجرا درآید.

وی با بیان اینکه برنامه اول در ذیل تقویت بنیه علمی و پیشرفته تحصیلی دانش آموزان مناطق محروم است است افزود: دانش آموزان مناطق کم برخوردار نسبت به دانش آموزان مناطق مرفه فاصله بیشتری دارند و عدالت آموزشی زیر سوال است، دانش آموزان در این برنامه ها که حدود 7 برنامه ذیل این عنوان است، بنیه تحصیلی و آموزشی آن ها بر اساس طرح ها مورد تاکید قرار می گیرد.

مدیرعامل موسسه آموزش، مهارت و پرورش علوی وابسته به بنیاد مستضعفان با بیان اینکه برنامه ها شامل آماده کردن دانش آموزان برای آزمون ها، امتحانات نهایی، امتحانات مدرسه و مفهومی با نام یادگیری عمیق است ادامه داد: بخش دوم مهارت آموزی و کارآفرینی است که دانش آموزان مناطق کم برخوردار متوسطه اول، هدف این بخش هستند.

بطحایی با بیان اینکه با همکاری وزارت آموزش و پرورش حدود 20 هزار دانش آموز تحت پوشش آموزش های کارآفرینی و مهارت آموزی قرار می گیرند گفت: دانش آموزان در پایان پایه نهم انتخاب رشته می کند و هدایت تحصیلی آن ها انجام می شود بنابراین به صورت آزمایشی این طرح را در 7 استان کشور انجام می دهیم. کارهای مقدماتی، آموزش معلمان و تجهیز مدارس آغاز شده تا با یک برنامه حدود 80 ساعته در طول سال تحصیلی با برخی از مهارت ها آشنا شوند و بتوانند از شرایط محیطی خودش استفاده و کار زمینه های لازم را برای کارآفرینی بدست آورند.

وی با بیان اینکه براساس شاخص ها، استان ها و مناطقی که پایین ترین وضعیت را دارند انتخاب شده اند افزود: حدود 100 منطقه کشور تحت پوشش برنامه های آموزشی قرار خواهند گرفت که از این تعداد مناطقی که در حوزه مهارت و کارآفرینی پایین ترین وضعیت را دارند در اولویت برنامه های مهارت و کارآفرینی قرار گرفته اند. همچنین بنابر اعلام نیاز آموزش و پرورش به عنوان مرجع تخصصی، پیشنهاد اجرای چنین برنامه ای در مناطقی که وضعیت نامناسب تری دارند داده شده است.

مدیرعامل موسسه آموزش، مهارت و پرورش علوی وابسته به بنیاد مستضعفان با بیان اینکه بخش سوم گسترش سبک زندگی ایرانی اسلامی است که در تعدادی از مناطق تا آبان ماه شروع می شود ادامه داد: با وجودی که سال اول اجرای این برنامه ها به صورت منسجم در بنیاد است اما اعتبار خیلی خوبی را بنیاد مستضعفان برای امسان پیش بینی کرده بوده و به موازات این مدارس هم به تجهیزات مورد نیاز برای هوشمندسازی آن ها پرداخته می شود زیرا بخشی از این برنامه ها نیاز به تجهیزات هوشمندسازی دارد.

بطحایی با بیان اینکه پیش بینی می کنیم برای اجرای بخشی از این برنامه ها حدود 300 مدرسه به تجهیزات هوشمندسازی مجهز شوند اظهار کرد: مدارس با این کار می توانند مجری برنامه های ما در بنیاد علوی باشند.

انتهای پیام

نظرات

captcha