استاندار کرمانشاه:

حماسه عظیم اربعین باید روزبروز مردمی تر شود

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه با تاکید بر پررنگ شدن حضور مردم در خدمات رسانی به زوار اربعین حسینی، گفت: در حماسه بزرگ اربعین باید جلوه ای بی بدیل از حضور مردم را شاهد باشیم.

محمدطیب صحرایی امروز (17 مهر) در نشست ستاد اربعین استان، با اشاره به میزبانی هرساله مردم کرمانشاه از زائرین اربعین حسینی، اظهار کرد: رویداد بزرگ و تمدنی اربعین به لطف الهی و برکت انقلاب اسلامی هرساله در ابعاد مختلف، چه در عرصه برگزاری و چه در عرصه حضور مردم درحال رشد و پررنگ تر شدن است.

وی به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه حماسه اربعین معجزه بزرگ الهی است که روزبروز جهانی تر می شود، اشاره کرد و افزود: باتوجه به اینکه کرمانشاه در مسیر خلق این حماسه بزرگ قرار گرفته، باید سهم و جایگاهی را در آن داشته باشیم و مراقب باشیم که از این جریان بزرگ عقب نیافتیم.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: پدیده اربعین یک پیشران مهم در شکل گیری تمدن نوین اسلامی است که هر روز گسترده تر می شود، بنابراین کرمانشاه به عنوان استانی که در این مسیر قرار گرفته باید جایگاه مهمی را در آن داشته باشد و خدمات رسانی خود را به زائرین افزایش دهیم.

وی با تاکید براینکه خدمات رسانی شایسته به زائرین اربعین مستلزم دو بال مهم یعنی همراهی دستگاه های دولتی و مردمی سازی این حرکت عظیم است، عنوان کرد: نقش پشتیبانی دستگاه های دولتی ملی و استانی باعث ارائه خدمات مناسبت تر به زائرین حسینی خواهد شد. از طرفی این خدمات رسانی ها باید جلوه ای بی بدیل از حضور مردم را داشته باشد.

صحرایی تاکید کرد: اگر همه دستگاه های اجرایی تمام قد پای کار باشند، اما خدمات رسانی ها مردمی نباشد، به نتایج مطلوب نخواهیم رسید. پدیده اربعین باید روزبروز مردمی تر شود و حضور اقشار مختلف مردم را از هر گروهی، صنفی و طبقه ای در آن داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، سید جعفر امامیان دبیر ستاد اربعین استان کرمانشاه نیز بااشاره به خدمات انجام شده برای اربعین امسال در استان، اظهارکرد: با همکاری و همراهی همه کمیته ها خدمات خوب و شایسته ای را به زائرین اربعین حسینی در استان ارائه دادیم.

وی با بیان اینکه امسال به منظور خدمات رسانی بهتر به زائرین اقدامات خوبی در دستور کار قرار گرفت، عنوان کرد: تشکیل ستاد اربعین در استان با ترمیم و اصلاح ساختار قبلی و ایجاد دو کمیته جدید شامل کمیته رسانه و فضای مجازی و کمیته هماهنگی امور اقتصادی از جمله این اقدامات بود.

دبیر ستاد اربعین استان کرمانشاه تصریح کرد: از طرفی باتوجه به اینکه طی سالهای گذشته عمده خدمات رسانی ما در خود مرز خسروی متمرکز بود، امسال با برنامه ریزی های صورت گرفته دامنه خدمات رسانی ها را در سه جبهه شامل مسیر تردد زوار، مرز خسروی و داخل کشور عراق توسعه دادیم.

وی تاکیدکرد: مردمی سازی و حمایت و تقویت فعالیت های مردمی، احداث 20 هزار متر مربع سایه بان جدید، فضاسازی و اجرای برنامه های فرهنگی و هنری، فعالیت مستمر موکب ها در مسیر رفت و برگشت هم در داخل کشور و هم در داخل عراق، ایجاد پایانه موقت بین شهری و راه اندازی قرارگاه ویژه آب و یخ از دیگر اقدامات شاخص برای اربعین امسال بود.

همچنین غلامرضا مرتضوی سرپرست دفتر بازرسی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه سال گذشته رتبه سوم کشور را در بحث اربعین بدست آورد، عنوان کرد: برای ارزیابی عملکرد استان ها امسال نیز سامانه ای توسط ستاد اربعین کشور راه اندازی شده و تا 26 بهمن باید عملکرد دستگاه های مختلف را در آن بارگذاری کنیم که در این راستا از همه کمیته ها درخواست می شود گزارش عملکرد خود را طبق شاخص های اعلامی ستاد اربعین کشور سریعا تهیه و ارسال کنند.

در پایان این نشست از فعالان و دستگاه های برتر در حوزه خدمات رسانی در ایام اربعین تقدیر شد.

اربعین امسال حدود 900 هزار نفر از مرز خسروی در استان کرمانشاه تردد کردند. بخش زیادی از زواری که از مرز مهران نیز به عتبات عالیات مشرف شدند، از استان کرمانشاه تردد کردند.

انتهای پیام

نظرات

captcha