ضوابط سخت گیرانه برای فرآورده های غذایی برگشتی

مدیرکل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: ضوابط سخت گیرانه برای فرآورده های غذایی برگشتی اعمال شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالعظیم بهفر با اشاره به سخت گیری های سازمان های نظارتی و بهداشتی در خصوص سلامت و ایمنی فرآورده های غذایی و آشامیدنی اظهار داشت: محموله های غذایی که بازگشت داده می شوند، عمدتاً به دلیل مشکلاتی مانند آلودگی های میکروبی، استفاده از مواد افزودنی غیرمجاز، باقیمانده سموم شیمیایی و عدم رعایت شرایط نگهداری هستند.

وی افزود: آلودگی های میکروبی از جمله حضور باکتری ها، ویروس ها و قارچ ها مانند سالمونلا و اشریشیاکلی ، یکی از دلایل اصلی بازگشت محصولات است که می تواند خطرات جدی برای سلامت مصرف کنندگان ایجاد کند. همچنین، استفاده از مواد نگهدارنده یا افزودنی های غیرمجاز و یا بیش از حد مجاز، موجب مشکلات زیادی در سلامت فرآورده ها می شود.

بهفر همچنین به مسائل دیگری همچون مواد آلرژن بدون برچسب، عدم رعایت تاریخ انقضا و آلودگی های فیزیکی مانند وجود اجسام خارجی اشاره کرد و گفت: عدم ارائه اطلاعات کامل و صحیح روی بسته بندی یا استفاده از مواد خام غیر استاندارد نیز از جمله عواملی است که می تواند منجر به بازگشت محموله ها و حتی جریمه ها و توقف تولید شود.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی در پایان تأکید کرد: سازمان غذا و دارو به شدت با موارد تخلف برخورد خواهد کرد و تولیدکنندگان موظفند معیارهای بهداشتی و استانداردهای لازم را در تمام مراحل تولید و بسته بندی رعایت کنند تا سلامت عمومی حفظ شود. برای پیشگیری از این چالش ها، سازمان غذا و دارو در مورد فراورده های برگشتی ضوابط سخت گیرانه مانند ضوابط وارداتی فرآورده های غذایی و آشامیدنی اعمال می کند تا از سلامت و ایمنی محصولات اطمینان حاصل شود و موارد تخلف به شدت پیگیری و برخورد خواهد شد.

نظرات

captcha