سردار مویدی:

60 درصد پرونده ها در کلانتری ها حل شده است

رئیس پلیس پیشگیری فراجا گفت: سردار مویدی: 60 درصد پرونده ها در کلانتری ها حل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی مویدی رئیس پلیس پیشگیری فراجا گفت: به عنوان یک نیروی اجرایی و عملیاتی، به بازدید از کلانتری ها و پاسگاه ها می پردازد و ارتباط نزدیکی با خانواده ها و بازنشستگان دارد. وی افزود که این برنامه ها جز ثابت فعالیت های وی به عنوان فرمانده میدانی است.

سردار مویدی گفت: پلیس باید مجهز به تجهیزات لازم باشد تا بتواند به مطالبات مردم پاسخ دهد.

وی همچنین اشاره کرد: در حال حاضر، بیش از 2200 نوع جرم تعریف شده است و بسیاری از موضوعاتی که در دیگر کشورها حرام محسوب نمی شوند، در پلیس ما به دغدغه ای برای کارکنان تبدیل شده است.

سردار مویدی به اهمیت آموزش و تربیت در مورد دانش آموزان اشاره کرد و گفت: برای رسیدن به یک دانش آموز آگاه، باید معلم، خانواده و خود دانش آموز به عنوان سه عنصر اصلی مورد توجه قرار گیرند.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا در ادامه اظهارات خود بر اهمیت تربیت دانش آموزان تا سن 18 سالگی تاکید کرد و گفت که باید به گونه ای تربیت شوند که در آینده دچار مشکلات اجتماعی نشوند. وی افزود: اولین اقدام ما باید کاهش انواع جرایمی باشد که تعریف شده اند.

وی بر لزوم ترویج فرهنگ صحیح در بین دانش آموزان تاکید کرد و گفت: آینده کشور به دست نسل جوان است و باید به نحوی تربیت شوند که شاهد کاهش جرایم در جامعه باشیم.

سردار مویدی به آسیب های اجتماعی نیز اشاره کرد و بیان داشت که مسائلی نظیر حاشیه نشینی و سرقت باید به صورت جدی پیگیری شوند. او گفت: کلانتری ها باید در این زمینه ها تشکیل پرونده دهند.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا همچنین به تعداد کلانتری ها و پاسگاه ها در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: نزدیک به 3 هزار کلانتری و پاسگاه در کشور فعال است و مشاوره های لازم در تمام کلانتری ها ارائه شده است.

سردار مویدی خاطرنشان کرد که در سال جاری، تعداد پرونده های تشکیل شده و در حال پیگیری قضائی بیش از 2 میلیون بوده که 60 درصد آن ها در کلانتری ها حل شده و 40 درصد در مراجع قضائی پیگیری می شوند. او همچنین افزود که پلیس به عنوان یکی از نهادهای اجتماعی، گام های خوبی در این حوزه برداشته و باید تلاش کند تا به شرایط ایده آل برسد.

نظرات

captcha