2 میلیون و 201 هزار گردشگر به قشم سفر کردند

ابراهیم رستم گورانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: ورود این میزان گردشگر از سه مسیر زمینی، دریایی و هوایی به این جزیره نسبت به مدت مشابه در سال گذشته حدود 12 درصد رشد داشته است.

ابراهیم رستم گورانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: ورود این میزان گردشگر از سه مسیر زمینی، دریایی و هوایی به این جزیره نسبت به مدت مشابه در سال گذشته حدود 12 درصد رشد داشته است.

وی ادامه داد: تنها در شهریور ماه امسال تعداد 335 هزار و 290 گردشگر از تمامی مبادی ورودی به این جزیره سفر داشته اند.

مردم ایران زمین همه ساله با سفر به جزیره قشم به عنوان سرزمین زیبایی ها از شگفتی های عالم خلقت در قالب سایت های مهم گردشگری قشم همچون طولانی ترین غار نمکی جهان، دره ستاره ها، دره و تنگه چاهکوه، دره تندیس ها، موزه ژئوپارک، چاه های تلا و بادگیرهای بندر تاریخی لافت، جزایر ناز، سواحل زیبا، سایت تخم گذاری لاک پشت های پوزه عقابی، جنگل های دریایی حرا، خلیج دلفین های هنگام، غارهای خوربس، بام قشم و دهها پدیده دیگر زمین شناختی دیدن می کنند.

ارتباط با مردمان شریف و میهمان دوست جزیره قشم، استفاده از خانه های بوم گردی در روستاهای هدف گردشگری، بازدید از موزه لنج سازی گوران، استفاده از سواحل زیبا، خرید از بازارها و مجتمع های تجاری، استفاده از مدارس غواصی برای تماشای شگفتی های زیبای زیر آب، شنا در سواحل و بهره بردن از ورش های مختلف آبی به همراه خرید صنایع دستی بانوان هنرمند جزیره هم از دیگر امتیازات سفر به این جزیره شگفتی ها است.

سفر به قشم از سه مسیر هوایی (فرودگاه بین المللی قشم)، زمینی (سفر با خودروهای شخصی و عمومی از طریق بندر پهل بندرعباس به بندر لافت جزیره قشم توسط شناورهای لندینگ کرافت) و دریایی (از بندر شهید حقانی بندرعباس به بندر شهید ذاکری شهر قشم) امکانپذیر است.

جزیره زیبای قشم با فرصت های عالی تجاری، دارای مساحتی 2.5 برابر بزرگتر از سنگاپور و بحرین می باشد.

این جزیره با سواحل آرام و پوشیده از شن های طلایی و غروب منحصر به فرد به عنوان نگین خلیج فارس شناخته می شود.

جزیره با وسعت یک هزار و 500 کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول 135 کیلومتر و عرض میانگین 11 کیلومتر از توابع هرمزگان است و 300 کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، هنگام و لارک با حدود 150 هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول 150 و عرض میانگین 11 کیلومتر در میان آب های خلیج فارس گسترده شده است.

نظرات

captcha